Thule Osnovne palice 891 SlideBar, 127 cm

Znamka: Thule Naša številka: 612144

Thule Osnovne palice 891 SlideBar, 127 cm

Osnovne palice priznanega švedskega proizvajalca Thule. Palice ponujajo dvo-smerno drsenje in sicer kar 60 cm v vsako stran za čim lažjo tovorjenje velikih predmetov. Celoten opis

242.96

242,96 € Vključno z DDV

Naša številka: 612144

Predstavitev

Opis artikla

Thule 891 SlideBar osnovne palice so sigurno eden izmed najbolj edinstvenih izdelkov na avto-moto oddelku. Eden izmed največjih problemov pri strešnih prtljažnikih je ta, da je skoraj nemogoče doseči predmete, ki ste jih namestili na sredino prtljažnika. S sistemom** Slidebar** je Thule poskrbel za enostavno manipulacijo z palicami, saj lahko s preprosto sprostitvijo zatičev premaknete nosilni sistem za 60 cm v eno ali drugo smer. ** Tovorjenje in raztovarjanje težavnih predmetov, kot so kolesa, kajaki in ostali veliki predmeti bo od zdaj neprimerljivo lažje, kot s katerim drugim sistemom. Taki sistem delovanja pa seveda pomeni tudi **konec umazanih oblek ob doseganju težko dostopnih predmetov na strešnem prtljažniku.

Seveda je kvalitetni švedski proizvajalec poskrbel tudi za zaščito, ki poskrbi za neavtorizirano premikanje osnovnih palic in za veliko nosilnost, ki znaša kar 90 kg. Testiranja so izvedli po City Crash varnostnem sistemu, pridobljen pa je bil tudi TÜV certifikat Nemške agencije za varnostni nadzor.

Osnovne palice 891 SlideBar potrebujejo za namestitev enega izmed Thule Rapid osnovnih palic (model 891 potrebuje za namestitev Thule Rapid Square Bar 760, 761 ali Aero Bar 860, 861), katerih ponudbo si lahko ogledate tudi na naši strani. Primernost lahko preverite na tej spletni strani ali pa nas pokličite.

Thule SlideBar osnovne palice so z genialnim sistemom delovanja pridobile laskavi skandinavski nagradi Red Dot in If-Design.

Opomba!Na slikah je lahko prikazan širši ali ožji model osnovnih palic, zato za pravilno širino preverite tehnične lastnosti artikla.

Garancija: 3 leta (5 let proizvajalca)


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta nosilca osnovne palice