Samsung WW90M644OPX pralni stroj

Samsung WW90M644OPX pralni stroj

Številka: 2747899
Izjemno varčen pralni stroj Samsung WW90M644OPX se uvršča v energijski razred A+++. Omogoča pranje do 9 kg perila, izbirate pa lahko med 14 programi ter med številnimi funkcijami, kot so hitro pranje, čiščenje z mehurčki in zamik vklopa. Celoten opis
949 €
Vključno z DDV
819,96 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2747899

Predstavitev

Samsung WW90M644OPX pralni stroj, 9 kg, A+++


Izjemno varčen pralni stroj Samsung WW90M644OPX se uvršča v energijski razred A+++. Omogoča pranje do 9 kg perila, izbirate pa lahko med 14 programi ter med številnimi funkcijami, kot so hitro pranje, čiščenje z mehurčki in zamik vklopa. Pralni stroj se med drugim ponaša z učinkovitim in izjemno tihim invertnim motorjem, otroško ključavnico ter pametnim upravljanjem preko mobilne aplikacije.

Samsung

Prihranek časa do 50 %

QuickDrive™ skrajša čas pranja do 50 % in porabo energije do za 20 % ob enaki učinkovitosti pranja. Njegov edinstveno oblikovan Q-Drum™ boben je sestavljen iz »glavnega bobna« in »plošče na zadnji strani«, ki se vrtita neodvisno, kar zagotavlja dinamično gibanje perila ter hitrejše, učinkovitejše in nežnejše pranje.

Dodajte perilo kadar koli

Ste pozabili na srajco? AddWash™ vrata omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem. Prav tako enostavno je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le sprati ali ožeti.

Izjemno hitro pranje

Super Speed program prepolovi trajanje vsakodnevnega pranja za 34 % na le 39 minut*. QuickDrive™ funkcija prihrani čas z dinamičnim premikanjem oblačil, medtem ko EcoBubble™ poskrbi za učinkovito pranje. Čas splakovanja je z uporabo Speed Spray, »Swirl+ boben«** in hitrejšo centrifugo prav tako krajši.

Učinkoviti mehurčki

Tehnologija Eco Bubble™ prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo in hkrati ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.


Intenzivno odstranjevanje madežev

Bubble Soak funkcija ob pritisku na gumb pomaga odstraniti najrazličnejše trdovratne madeže. Perilo se temeljito namoči v aktivnih mehurčkih, zato se umazanija in madeži razpustijo in jih je mogoče veliko učinkovitejše odstraniti.

Ohranite pralni stroj čist

Eco Drum Clean+ očisti notranjost pralnega stroja in odstrani 99,9 % bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj, brez uporabe agresivnih kemikalij. Sila trenja močnega vodnega curka in hitra centrifuga prav tako odstranita 99 % umazanije s tesnila na vratih. Ko je čiščenje potrebno, vas tudi samodejno obvesti.

Samsung Q-rator

Launry Recipe deluje kot vaš osebni strokovnjak za pranje in priporoča optimalne pralne programe za vsak izbor perila. Z Laundry Planner funkcijo lahko uravnavate čas pranja in si optimizirate osebni urnik. HomeCare čarovnik pa ohranja pralni stroj v optimalnem stanju z zaznavanjem težav in zagotavljanjem hitrih rešitev na daljavo.


Tehnične podrobnosti

Energijski razred A+++
Zmogljivost pranja 9 kg
Wi-Fi povezljivost da
Število programov 14
Zmogljivost centrifuge 1400 obr./min
Poraba električne energije 130 kWh
Poraba vode 9400 l
Glasnost pranja 49 dB
Glasnost ožemanja 73 dB
Vrsta pralnega stroja s sprednjim polnjenjem
Zamik vklopa da
Prikaz preostalega časa pranja da
Otroška varovalka da
Zaslon nadzorne plošče LED
Dimenzije (Š x G x V) 60 × 60 × 85 cm
Neto teža 77 kg
Predal StayClean da
Barva inox

Garancija: 2 leti