Candy pralni stroj CSP 1272 TWS3

Ocena: 4,6 78 ocen Energijska nalepka Znamka: Candy Naša številka: 1305568

Darilo

Candy pralni stroj CSP 1272 TWS3 + darilo

Candy pralni stroj z zmogljivostjo pranja 7 kilogramov ter do 1200 obratov na minuto pri ožemanju. Pralni stroj se uvršča v A+++ energijski razred. Dodano ima novo tehnologijo Quick Jet, s katerim dosežete neverjetne rezultate pranja pri polni zmogljivosti v le 29 minutah, za manjše količine pranja pa tudi v 14,30 in 44 minutah. Dodan ima tudi program s paro, ki poskrbi za manjšo zmečkanost perila. Opremljen je z napredno funkcijo KG detektor, ki oceni količino perila ter prilagodi čas pranja in porabo vode ter energije. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko NFC sistema. Celoten opis

281.36
4.6 78

499,90 € Vključno z DDV
281,36 €
-43%

Naša številka: 1305568

Predstavitev

Opis artikla

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o., vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

candy 5 let garancije

Quick jet Technology

Pralni stroj je opremljen z inovativnim sistemom za predhodno mešanje detergenta in vode. Curek vode pod visokim tlakom brizga mešanico neposredno v perilo. V začetni fazi programa curek vode pod visokim tlakom olajša prodiranje pralne raztopine skozi vlakna, kar temeljito odstrani nečistočo in zagotavlja najboljše rezultate pranja.

»Quick jet Technology« je aktiven tudi med fazo izpiranja, kar zagotavlja, zahvaljujoč curkom vode, ki pod visokim tlakom brizgajo v perilo, odstranjevanje vseh ostankov detergenta iz perila.

CSP 1272 TWS3

29' PLUS

Program je zlasti primeren za rahlo umazana oblačila. Zasnovan je bil za polno zmogljivost stroja, ki jo opere v samo 29 minutah brez izgube na kakovosti pranja.


Higienični program

Higienični program ob pranju mešanih oblačil poskrbi, da je ob koncu programa na oblačilih manj gub, kar olajša likanje, obenem pa osveži oblačila za popolne rezultate pranja.


KG detektor

Pralni stroj je opremljen z napredno funkcijo KG detektor, ki oceni količino perila, zato je strah o veliki zmogljivosti odveč. Porabil bo le toliko vode in energije kolikor perila boste dali vanj. Ima tudi možnost nastavitve stopnje umazanosti perila, kar pri manj umazanemu perilu pomeni krajše pranje, s tem pa tudi prihranek pri energiji.


Smart Touch – osebni asistent

Smart Touch je prvi osebni asistent, ki poskrbi za vas, vaša oblačila in vaš aparat. Poleg klasičnega načina upravljanja omogoča dodatni način upravljanja pralnega stroja, s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija! Preprosto naložite aplikacijo Simply-Fi app, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko NFC sistema in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pranja perila: 

  • Nalaganje dodatnih programov;
  • Programi po meri, s katerimi še posebej poskrbite za vaše perilo;
  • Pametna skrb – pametno preverjanje delovanja stroja, samočistilni programi ter vodnik za odpravljanje težav;
  • Pametni zamik vklopa z začetkom ko vi želite.
Smart Touch

Tehnične podrobnosti

Vrsta prostostoječi
Zmogljivost pranja 7 kg
Energijski razred ućinkovitosti A+++
Letna poraba energije 175 kWh
Letna poraba vode 9500 l
Energijski razred ožemanja B
Najvišja hitrost ožemanja 1200 vrt./min
Število programov 15 + Smart touch
Glasnost med pranjem 58 dB
Glasnost med ožemanjem 77 dB
Dimenzije 85 × 60 × 52 cm

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Energijski razred A+++ Podatkovna kartica
Vrsta pralnega stroja S sprednjim polnjenjem
Letna poraba vode

Letna poraba vode

9600 l
Poraba električne energije 175 kW.h
Zmogljivost pranja 7 kg
Največje število obratov 1200
Zaslon da
Odloženi začetek da
Signal zaključitve pranja da
Barva bela
Hrupnost pranja 58 dB
Hrupnost centrifuge 77 dB
Število programov 15
Program proti alergiji da
Varčevalni program da
Program za volno da
Program za občutljivo perilo da
Program za enostavno likanje da
Hiter program da
Višina 85 cm
Širina 60 cm
Globina 52 cm