Candy pralni stroj Bianca BWM4 137 PH6

Ocena: 4,5 7 ocen
A+++
Znamka: Candy Naša številka: 1086608

Brezplačna dostavaDarilo5 let garancije

Candy pralni stroj Bianca BWM4 137 PH6

Pralni stroj Bianca BWM4 137PH6 blagovne znamke Candy se uvršča v energijski razred A+++. Po zaslugi Inverter motorja nudi izredno zmogljivost, na izbiro pa imate 9 programov. Celoten opis

449.9
4.5 7

549,90 €
449,90 €
-18%

Naša številka: 1086608

Predstavitev

Opis artikla

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o., vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

candy 5 let garancije

Popolni rezultati

Candy pralni stroj Bianca BWM4 137PH6 bo odlično poskrbel za vsako tkanino. Na izbiro imate 9 programov in možnost zamika vklopa do 24h. Candy pralni stroj ponuja tudi možnost parnega programa. Boben ima prostornino 50 litrov. Candy pralni stroj BWM4 137PH6 se uvršča v energijski razred A+++.

Pralni stroj BWM4 137PH6 je prostostoječi s sprednjim polnjenjem. Ohišje stroja je bele barve, vrata in ročaj pa so črne barve. Boben stroja je narejen iz nerjavečega jekla.

Pralni stroj omogoča, da programe pranja in priljubljene možnosti poiščete v svojem jeziku in to z dotikom prsta. Pralni stroj ima zaslon na dotik, po katerem boste zlahka drseli, velike črke in ikone pa uporabo in berljivost še olajšajo. Edinstveni zaslon Smart Ring omogoča, da združite osem programov, ki jih najpogosteje uporabljate, s štirimi najuporabnejšimi možnostmi in tako dobite širok razpon rešitev.

western-digital

Praktične funkcije

Pralni stroj ima tudi možnost nastavitve stopnje umazanosti perila, kar pri manj umazanemu perilu pomeni krajše pranje, s tem pa tudi prihranek pri energiji. Napredna tehnologija KG detektor, v prvih minutah pranja stehta dejansko količino perila v bobnu. Na osnovi tega podatka določi točen čas pranja ter tako prilagodi čas do konca programa.

Prvič lahko prek pametnega telefona s svojim strojem dejansko spregovorite. Funkcija Talking Bianca * omogoča, da si pralni stroj preko pogovora zapomni vaše pralne navade in vam svetuje, opravi pregled stroja in izboljša postopke vzdrževanja. Prosite Bianco, naj zažene program: zagnala ga bo in vas opozorila, ko bo zaključen. Vprašajte Bianco za nasvet glede pranja in ponudila vam bo najboljšo rešitev. Vprašajte jo, kako odstraniti specifičen madež in svetovala vam bo. * na voljo v naslednjih jezikih: angleški, italijanski, francoski in španski.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

Moč in poraba:

 • Energijski razred: A+++
 • Zmogljivost: 7 kg
 • Glasnost med pranjem: 51 dB
 • Glasnost med ožemanjem: 76 dB

Nastavitve:

 • Število programov: 9
 • Parni program
 • Možnost zamika vklopa

Tehnične informacije:

 • Dimenzije (ŠxVxG): 60 × 85 × 40 cm
 • Neto masa: 64 kg
 • Prostornina bobna: 50 L
 • Barva: bela

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Energijski razred A+++
Vrsta pralnega stroja S sprednjim polnjenjem
Letna poraba vode

Letna poraba vode

44 l
Poraba električne energije 0.53 kW.h
Zmogljivost pranja 7 kg
Največje število obratov 1300
Zaslon da
Odloženi začetek da
Otroška varovalka da
Možnost podkonstrukcije ne
Invertni motor da
Signal zaključitve pranja da
Aqua stop ne
Zaščita pred prelivom da
Količinska avtomatika da
Odpiranje vratc desni
Barva bela
Hrupnost pranja 51 dB
Hrupnost centrifuge 76 dB
Tuširanje perila da
Število programov 9
Pranje v pari da
Varčevalni program da
Program za volno da
Program za občutljivo perilo da
Hiter program da
Višina 85 cm
Širina 60 cm
Globina 40 cm
Smart da