slomart Nadvzmetnica 140x200 cm pena z gelom 7 cm

Znamka: slomart Naša številka: 100048159098

Partnerska prodaja

slomart Nadvzmetnica 140x200 cm pena z gelom 7 cm

Uživajte v dobrem nočnem spancu z našo izjemno mehko nadvzmetnico! Ta nadvzmetnica je debela približno 7 cm ter je zelo mehka in udobna. 1. Tehnologija pene z gelomTa nadvzmetnica iz pene z gelom… Celoten opis

217.66

282,96 € Vključno z DDV
217,66 €
-23%

Naša številka: 100048159098

Predstavitev

Opis artikla

Uživajte v dobrem nočnem spancu z našo izjemno mehko nadvzmetnico! Ta nadvzmetnica je debela približno 7 cm ter je zelo mehka in udobna.

1. Tehnologija pene z gelom

Ta nadvzmetnica iz pene z gelom je odprto celična in diha ter tako ustvarja uravnoteženo spalno okolje in preprečuje nabiranje vlage in akumulacijo hišnih pršic. Prav zato je idealna za alergike. Pena z gelom uravnava temperaturo spanja ter povečuje gostoto vzmetnice, zaradi česar bo stopnja spanja bolj poživljajoča.

2. Sprostitev napetosti

Nadvzmetnica lahko sprosti napetost v telesu, saj vašim napetim kostem in sklepom, še posebej v hrbtenici in vratnemu območju, omogoča, da ponoči dobro okrevajo. Ležalna podloga se natančno prilega oblinam vašega telesa in tako zagotavlja harmonično spanje. Pena z gelom zagotavlja delom vašega telesa, da potonejo malo globlje, obenem pa so dovolj podprti. Rezultat tega je boljša poravnava hrbtenice ter večja sprostitev pritiska po telesu.

3. Udobje na vseh mestih

Za razliko od običajne vzmetnice z omejenimi conami udobja je naša celotna nadvzmetnica primerna za spanje, od vogala do roba. Zato ponoči ne bo treba ves čas spreminjati spalnega položaja. Poleg tega ne bo več hrupa, ko se boste premikali po vzmetnici.

4. Enostavna za čiščenje

S časom se na vzmetnici nabere veliko znoja in drugih kontaminantov, vendar boste zahvaljujoč praktični zadrgi na vseh straneh zlahka odstranili pralno prevleko, zato je nadvzmetnica preprosta za čiščenje. Priporočamo, da nadvzmetnico večkrat prezračite, da podaljšate njeno življenjsko dobo.

  • Barva: Bela in modra
  • Material: Pena z gelom
  • Material prevleke: 39 % poliester + 61 % džersi
  • Celotne dimenzije: 140 × 200 × 7 cm (D x Š x D)
  • Debelina pene: 5 cm
  • Debelina zgornje plasti iz pene: 1 cm
  • Debelina spodnje plasti iz pene: 1 cm
  • Pralna prevleka
  • Zadrga na vseh straneh

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%