MY SWEET BABY Otroška Posteljnina - My-Sweet-Baby - 7-Delna - HAPPY - Zajček Zaspanček - Roza

MY SWEET BABY Otroška Posteljnina - My-Sweet-Baby - 7-Delna - HAPPY - Zajček Zaspanček - Roza

Številka: 100073931728
Partnerska prodaja
Otroška Posteljnina My Sweet Baby – 7 Delna1. PREVLEKA ZA VZGLAVNIK 40×60 cm, univerzalna prevleka za vzglavnik, ki se prilega k vsaki otroški postelji. Izdelana je iz 100% bombaža, pridobljen pa ima tudi kakovstni standard Ökotex in TÜV. Zadrga prevleke vzglavnika se varno Celoten opis
105,93 €
Vključno z DDV

Razprodano

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.

Številka: 100073931728

Predstavitev

Otroška Posteljnina My Sweet Baby – 7 Delna1. PREVLEKA ZA VZGLAVNIK 40×60 cm, univerzalna prevleka za vzglavnik, ki se prilega k vsaki otroški postelji. Izdelana je iz 100% bombaža, pridobljen pa ima tudi kakovstni standard Ökotex in TÜV. Zadrga prevleke vzglavnika se varno skrije. 


2. PREVLEKA ZA ODEJO Z DIMENZIJAMI 120×90 cm ALI 100×135cm, Izdelana je iz 100% bombaža, pridobljen pa ima tudi kakovstna  standarda Ökotex in TÜV. Zadrga prevleke odeje se varno skrije. ( Prosimo,da pri naročilu v komentar navedete dimenzijo želene prevleke ! )


3. ZAŠČITNA OBLOGA ZA OTROŠKO POSTELJICO – dimenzije: dolžina cca. 155 cm, višina cca. 32 cm. Poseben dizajn z dodatnimi šivi omogoča, da se popolnoma prilagaja na otroško posteljico 120×60 cm, pri večji pa na posteljico 140×70. Veliki okrasi živalic krasijo visoko naslonjalo za glavo. Zgornji robovi so posebej oblikovani in okrepljeni, kar omogoča varnost in udobje med spanjem v posteljici. Zaščita je napolnjena s posebno antialergijsko snovjo, poleg tega pa je elastična in zračna. Polnilo ima izpolnjen certifikat ÖKOTEX. Močna vrvica v skladni barvi omogoča fiksno prilagajanje na posteljico.


4. VZGLAVNIK 40×60 cm, univerzalna dimenzija, ki ustreza vsaki prevleki za vzglavnik. Pletena je z belo bombažno tkanino. Polnilo, ki ima izpolnjen certifikat ÖKOTEX, omogoča zračnost in udobje, poleg tega pa je zasnovana tako, da vzglavnik ni predebel, kar lahko škoduje otroku. Hkrati zagotavlja elastičnosti in mehkobo.


5. ODEJA 120×90 cm ali 100×135cm, se prilagaja na vsako otroško posteljico 120×60 cm. Pletena je z belo bombažno tkanino. Polnilo, ki ima izpolnjen certifikat ÖKOTEX, omogoča zračnost, toploto in udobje. Robovi in stranice so izdelani tako, da odeja ne zdrsne med uporabo, poleg tega pa se po mnogih pranjih ne deformira. ( Prosimo,da pri naročilu v komentar navedete dimenzijo želene odeje ! )6. VELIKA DVO-FUNKCIJSKA MREŽA PROTI KOMARJEM IZ TILA 300×160( model  Baldehin 3. ) : dolge in široke in dimenzije omogočajo enostavno ovijanje okoli posteljice. Lahko se tudi dekorativno zguba ali pa pritrdi na daljšo stranico posteljice. Seže skoraj do tal in pritrdi s spodnjimi klini, kar onemogoča padec otroka s posteljice, kot se to žal dogaja pri cenenih mrežah proti komarjem. Izdelan je iz mehke tile, omogoča pa zračnost in visok nivo udobja posteljice. 


7. DVA VISEČA KROGCA ali SRČKA ( odvisno od modela baldehina. Preveri na sliki! )  +   LOK – PENTLJA – Dva viseča okrasna krogca z mehkim polnilom je prikupen dodatek k kompletu posteljnine. Zbuja otrokovo pozornost v prvih mesecih življenja. Velik lok je kot zaključek lepe dekoracije.


 


Opomba: Stojalo za baldahin ni vključeno v ceno in je kot dodatna oprema!  Cena: 20,00 eur ( Prosimo,da pri naročilu v komentar navedete če želite naročiti stojalo za baldehin ! )


 


Otroška posteljica,vzmetnica ter dekoracije ,ki so prikazane na slikah so izključene iz te ponudbe!


Vsi dodatki ,ki niso zgoraj navedeni in so prikazani na slikah so izključeni iz te ponudbe is se lahko dokupijo kot dodatna oprema. Za več informacij o cenah in dobavljivosti prosim povprašajte na [email protected] .