Bobono Otroška Posteljnina - 11-Delna - COLOR MIX - 24

Bobono Otroška Posteljnina - 11-Delna - COLOR MIX - 24

Številka: 9097013
Partnerska prodaja
Otroška Posteljnina Bobono – 11-Delna – COLOR MIXOtroška posteljnina Bobono vsebuje 11 kosov, barvni koplet je izdelan in 100 % bombaža in vsebuje zaščitne blazine ter mrežo proti komarjem. Komplet vsebuje:1. Dvostransko prevleko za vzglavnik velikosti 40 × 60 cm. Univerza Celoten opis
138 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

4.7. - 7.7. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 9097013

Predstavitev

Otroška Posteljnina Bobono – 11-Delna – COLOR MIX


Otroška posteljnina Bobono vsebuje 11 kosov, barvni koplet je izdelan in 100 % bombaža in vsebuje zaščitne blazine ter mrežo proti komarjem.


 


Komplet vsebuje:


1. Dvostransko prevleko za vzglavnik velikosti 40 × 60 cm. Univerzalna velikost ustreza prav vsakemu vzglavniku. Narejena je iz 400 % bombaža, kateri vsebuje Ökotex in TÜV standard kakovosti. Zadrga se nahaja na notranji strani prevleke.


2. Dvostransko prevleko za odejo velikosti 120 × 90 cm ali 135 × 100 cm za večje posteljice. Narejena je iz 400 % bombaža, kateri vsebuje Ökotex in TÜV standard kakovosti. Zadrga se nahaja na notranji strani prevleke.( Prosimo,da pri naročilu v komentar navedete dimenzijo želene prevleke ! )


3 – 8. Modularni 6-delni komplet, je sestavljen iz šestih blazin v velikosti 32 cm x 32 cm. Vsaka blazina je napolnjena z posebnim antialergenim silikonskim materialom, ki ohranja debelino blazine, je elastičen in zračen. Polnilo vsebuje certifikat Ökotex. Prevleka je narejena iz 100 % bombaža. Blazine se lahko urejajo in kombinirajo v poljubnem vrstnem redu, hkrati pa ustvarjajo edinstveno vzdušje za vašega otroka. Varovalne blazine niso samo zaščita posteljice in varovalo, vendar tudi zaščita v času spanja. Blazine lahko uporabite tudi v druge namenje oziroma za otroško igro.


9. Velika dvojna funkcionalna univerzalna mreža proti komarjem v velikosti 470 × 160 cm. Mreža se lepo razporedi okoli posteljice, je dekorativno nagubana in jo je mogoče na daljši stranici posteljice tudi pritrditi. Mreža sega skoraj do tal. Robovi mreže proti komarjem se končujejo z lepo satenasto obrobo. Mreža je narejena iz mehkega in zračnega tila, z njeno pomočjo je videti posteljica privlačna in služi tudi kot okras.


 


Mrežo proti komarjem lahko namestimo na dva načina:


1– Volan v notranjosti, slednje dosežemo z namestitvijo zaščite za zgornjo odprtino mreže proti komarjem. Od zunaj je mreža lepo, elegantno nagibana oziroma valovi, zgoraj pa je vidna le krošnja.


2– Volan ven – za vse ljubitelje naborkov in volančkov. S tem boste na vrhu mreže za koamrje dobili še en dodaten volan, ki se končuje na zgornji cevi. Lepa dekoracija iz mreže proti komarjem s krošnjo.


5– na Mreži za komarje se nahajata tudi srčka, ki sta polnjena z mehkim polnilom in predstavljata edinstven dodatek postlejnine.


 


10. Viseči dve srci + 11. Velik ojačan lok – Dca srca, napolnjena z mehkim polnilom, je sladek in edinstven dodatek k posteljnini. Dodatek je idealen in pritegne pozornost otroka predvsem v prvih mesecih življenja, saj učinkovito nadomešča vrtiljak. Sam lok se lepo poveže s celoto.


Otroška posteljica,vzmetnica ter dekoracije ,ki so prikazane na slikah so izključene iz te ponudbe!


Vsi dodatki ,ki niso zgoraj navedeni in so prikazani na slikah so izključeni iz te ponudbe is se lahko dokupijo kot dodatna oprema. Za več informacij o cenah in dobavljivosti prosim povprašajte na [email protected] .


 


Dimenzije posteljice: 120 × 60 cm ali 140 × 70 cm.