T-tomi zaščitni vzglavnik MINKY
31,60 €

Zadnji kos!

T-Tomi vzglavnik mantinel MINKY tvori 6 kosov enakih velikosti vzglavnikov, in sicer 35 × 35 cm. Izdelan je iz 100 % bombaža in nežnega, toplega in luksuznega materiala MINKY (3+3). Blazinice lahko privežite stran posteljic in tako zagotovite zaščito otrok, hkrati pa tudi varnost in udobje ob istem času. Dojenčki se bodo v svoji posteljici počutili bolj udobno kot pa v prostem odprtem prostoru, saj bodo zaradi občutka varnosti spali bolj mirno.


COSING obloga Mantinel 360
24,99 €

19,70 €

Novo

Cosing obloga Mantinel 360 cm bo vašim otrokom zagotavljala udobje in varnost pred trdo stranico postelje. Obloga Mantinel je zasnovana za otroške postelje velikosti 120 × 60 cm. Sešita je iz 100 % bombaža in napolnjena z votlimi vlakni.


COSING vzglavniki Mantinel
33,60 €

Vzglavniki Mantila so narejeni iz 100% bombaža, v paketu prejmete 6 vzglavnikov velikosti 35 × 30 cm. Polnjenje je narejeno iz visokokakovostnih anti-alergijskih kroglic iz votlega vlakna in po zaslugi dvostranski barvni zasnovi blazinic, jih lahko namestite po vašem okusu. Otrok bo spal na varnem in udobnem, miren in vesel, da spi.


T-tomi zaščitna blazina
19,70 €

T-Tomi zaščitna blazina je pravokotne oblike, meri 35 × 150 cm ter je izdelane iz 100 % bombaža, ki je razdeljen na tri dele, hkrati ustrezajo vsem posteljicam ter ustvarijo ljubko zavetje. Varnostna blazina je lahko pritrjene na stran otroške posteljice, bo vašemu otroku nudila zaščito, udobje in varnost hkrati. Dojenčki se bodo v svoji posteljici počutili bolj udobno kot pa v prostem odprtem prostoru posteljice, zaradi občutka varnosti bodo spali bolj mirno.


Nattou posteljna zaščita Medo
69,99 €

62,90 €

Praktična obroba vam bo na otroški posteljici ali zibelki prišla prav proti prepihom ali proti možnim udarcem ob ograjico.


Vitapur obroba za posteljo Junior Dream
29,99 €

25,40 €

Obroba za otroško posteljico Junior Baby Dream varuje otroka pred spanjem, istočasno pa mu zagotavlja popolno udobje in miren spanec.