Posode za shranjevanje živil

Barva: črna

  • Barva
    črna
    ×
BAAGL Feniks škatla za malico

BAAGL Feniks škatla za malico

5 €
4,68 €

Raznolika prehrana tudi za malico? Zaradi škatle za malico z motivom Feniksa znamke BAAGL je to enostavno. Škatla je izdelana iz zdravju prijazne plastike. Ima praktično zapiranje na en zaklep in je opremljena z razdelilno pregrado za bogato malico. S svojimi igrivimi motivi bo očarala vas in vaše male pomočnike.

Dostava Mimovrste
BAAGL Gasilci škatla za malico

BAAGL Gasilci škatla za malico

5 €
4,68 €

Raznolika prehrana tudi za malico? Zaradi škatle za malico z motivom Gasilcev znamke BAAGL je to enostavno. Škatla je izdelana iz zdravju prijazne plastike. Ima praktično zapiranje na en zaklep in je opremljena z razdelilno pregrado za bogato malico. S svojimi igrivimi motivi bo očarala vas in vaše male pomočnike.

Dostava Mimovrste
BAAGL Tovornjak škatla za malico

BAAGL Tovornjak škatla za malico

5 €
4,68 €

Raznolika prehrana tudi med prigrizkom? Zahvaljujoč škatli za prigrizke Tovornjak, proizvajalca BAAGL, bo to enostavno. Škatla je izdelana iz nenevarne plastike. Ima praktično zapiranje na eni ključavnici in je opremljena s pregrado za bogat prigrizek. In s svojimi igrivimi motivi bo očaral vse mlade športnike.

Dostava Mimovrste
Bergner piknik termo torba, črna
1x

Bergner piknik termo torba

26,10 €

Termo torba vsebuje servieto, dve posodici za hrano in predalnik. Priložen je tudi trak za lažje prenašanje.

Dostava Mimovrste
Brabantia posode za živila, 4 kosi, črne

Brabantia posode za živila, 4 kosi

36,28 €

Posode Brabantia so primerne za shranjevanje različnih živil, kot so sladkor, testenine, moka, oreščki, suho sadje, itd. V kompletu sta 2 posodi s prostornino 0,7 litra in 2 posodi s prostornino 1,6 litra.

Dostava Mimovrste
Tefal Mobility termo posoda za živila, 1,2 l, črna
4x

Tefal Mobility termo posoda za živila, 1,2 l

50,50 €
47,87 €

Uživajte v domači hrani na poti. Odlična kombinacija stila in zmogljivosti Robustna posoda iz nerjavečega jekla z dvojnimi stenami ohranja vašo najljubšo hrano toplo do 6 ur, hladno pa do 12 ur.

Več informacij
Dostava Mimovrste
-34%
Tefal Mobility termo posoda za živila, 1,7 l, črna
22x

Tefal Mobility termo posoda za živila, 1,7 l

58,27 €
38,10 €

Robustna posoda iz nerjavečega jekla z dvojnimi stenami ohranja vašo najljubšo hrano toplo do 6 ur, hladno pa do 12 ur. Uživajte v domači hrani na poti. Odlična kombinacija stila in zmogljivosti

Več informacij
Dostava Mimovrste
Yoko Design škatla za shranjevanje hrane, 2 prekata, črna
28x

Yoko Design škatla za shranjevanje hrane, 2 prekata

12,43 €

Yoko Design prigrizek za hrano je eleganten in funkcionalen zaradi hermetičnega zapiranja. Idealno za prevoz hrane v pisarno, za piknik in potovanja. Škatla je ekološka in brez BPA. Primerno za mikrovalovno pečico, zahvaljujoč zračnemu ventilu za odvajanje pare.

Več informacij
Dostava Mimovrste