Pawly Antibakterijska skleda z vgrajeno tehtnico, Pawly Fresh

Pawly Antibakterijska skleda z vgrajeno tehtnico, Pawly Fresh

Številka: 100041459011
Partnerska prodaja Novo
Edinstvena skleda za pse in mačke, narejena iz antibakterijskega materiala, ki preprečuje nastanek in razvoj bakterij v skledi in hrani. Z vgrajeno tehtnico vam omogoča natančno odmerjanje hrane vsakič znova, priloženi bateriji pa zadoščata za kar 2-letno delovanje! Celoten opis
39,90 €
32,90 €
-17%
Partner: Maneks Plus

Partnerska zaloga 5+ artikli

20.4. - 21.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100041459011

Predstavitev

Natančna tehtnica za optimalen plan prehranjevanja!

Vsi skrbniki smo dolžni zagotoviti najbolj optimalno količino zdrave hrane našim ljubljenčkom, saj je to ena od osnov za zdravo, polno in dolgo življenje. Vgrajena tehtnica je rešitev za vse, ki hrano pripravljate sami in za vse, ki želite optimalno slediti navodilom vseh različnih proizvajalcev že pripravljene hrane hkrati.

Antibakterijski premaz prežene glavni vzrok prebavnih težav!

Vzrok za diarejo so največkrat bakterije, ki se razvijajo v pasji ali mačji skledi in v hrani, ki je tam čakala dalj časa. Naša skleda FRESH je izdelana iz edinstvenega materiala imenovanega BioCleanAct™, ki učinkovito preprečuje nastajanje škodljivih bakterij in tako pripomore k bolj zdravi črevesni flori.

Certificirana tehnologija ki postavlja zdravje na prvo mesto!

BioCleanAct™ je nov antibakterijski material organskega izvora in pokriva celoten uporabni del sklede FRESH. Preprečuje nastanek bakterij kot so Escherichia coli in Staphylococcus aureus Rosenbach, ki povzrocajo diarejo. V primerjavi z ostalimi materiali, ki so že na našem tržišcu, je bolj varen in bolj učinkovit v boju z nevarnimi bakterijami. Skleda FRESH je dobila več mednarodnih certifikatov najvišjih standardov.