Ariete pekač za pizzo Da Gennaro 909

Ariete pekač za pizzo Da Gennaro 909

Številka: 2502100
Odlična cena
Da Gennaro je električni pekač za pripravo odličnih pic v samo 4 minutah! Nov opekač za pico Ariete ima podlago, ki je odporna na ogenj in moč 1200 W, Celoten opis
109,99 €
99,99 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2502100

Predstavitev

De Genarro pizza

Nov opekač za pico Ariete ima ognjevzdržno podlago in moč 1200 W. Omogoča, da doseže popolno temperaturo za peko pice in focaccie, tako kot v pravi pečici na drva. Je hiter, kompakten in idealen za svežo ali zamrznjeno pico.

Opekač za pico Da Gennaro je opremljen s časovnikom in 5 nastavitvami temperature, kar pomeni, da je idealen tudi za kuhanje slanih piškotov, opečenih sendvičev, polnjenih peciv … kot v tradicionalni električni pečici. Zdaj lahko v svojem domu uživate v pristnem okusu neapeljske pice!

Mala bela tehnika

Koristni nasveti za pekač 909

  • Za optimalno kuhanje pice je priporočljivo opekač segreti na najvišjo temperaturo približno 10 minut.
  • Če želite peči zamrznjeno pico, priporočamo, da jo vzamete iz zamrzovalnika 20–30 minut, preden jo postavite v pečico.
  • Časovnik ne izklopi in ne vklopi pečice. Zato je zelo pomembno, da aparat preverite po preteku nastavljenega časa. Za izklop naprave nastavite gumb za nastavitev temperature na „0“ in odstranite vtič.
  • Izogibajte se uporabi abrazivnih izdelkov ali katerega koli drugega detergenta. Priporočamo, da ploščo nežno očistite s preprosto vlažno krpo.

Tehnične podrobnosti

Moč 1200W
Nastavitve temperature 5
Kuhalna površina nepregorni kamen
Časovnik 30'
Nastavitve temperature 5
Dimenzije 34 × 30 × 19 cm
Teža 3,94 Kg

Garancija: 2 leti