Candy Brava CDIN 1D 360PB vgradni pomivalni stroj
329,90 € 309,90 €

Odlična cena

Candy vgradni pomivalni stroj Brava CDIN 1D 360PB ima zmogljivost pomivanja 13 pogrinjkov in 9 programov. Spada v energijski razred A+. Opremljen je s samodejnim odpiranjem vrat in zaščito Aqua Protect.

Candy Brava CDIN 2D 620PB vgradni pomivalni stroj-29%
467,70 € 329,90 €

Odlična cena

Candy vgradni pomivalni stroj Brava CDIN 2D 620PB ima zmogljivost pomivanja 16 pogrinjkov in 9 programov. Spada v energijski razred A++. Ima možnost zamika vklopa in dodajanja posode po začetku programa.

Candy Brava CDSN 2D350PX vgradni pomivalni stroj
349,90 € 329,90 €

Odlična cena

Candy vgradni pomivalni stroj CDSN 2D 350PX ima zmogljivost pomivanja 13 pogrinjkov in 9 programov. Spada v energijski razred A++. Ima možnost zamika vklopa in dodajanja posode po začetku programa.

Candy CDPN 1L 390 PX Brava prostostoječi pomivalni stroj
379,90 € 359,90 €

Zadnji kos!

Pomivalni stroj ima zmogljivost pomivanja 13 pogrinjkov in spada v energijski razred A+. Opremljen je s Smart Touch funkcijo in ima opcijo dodajanja posode še 30 minut po začetku cikla.

Candy CDPN 2D 520 PW Brava pomivalni stroj
369,90 €

Candy prostostoječi pomivalni stroj CDPN 2D 520 PW ima zmogljivost pomivanja 15 pogrinjkov in spada v energijski razred A++. Opremljen je s Smart Touch funkcijo in ima opcijo dodajanja posode še 30 minut po začetku cikla.

Candy CDPN 2D 360 PX Brava prostostoječi pomivalni stroj
399,90 € 379,90 €

Odlična cena

Pomivalni stroj ima zmogljivost pomivanja 13 pogrinjkov in spada v energijski razred A+. Opremljen je s Smart Touch funkcijo in ima opcijo dodajanja posode še 30 minut po začetku cikla.

Candy Brava CDPN 4S603PW pomivalni stroj-29%
585,20 € 409,90 €

Odlična cena

Prostostoječi pomivalni stroj v energijskem razredu A+++, s širino 60 cm v luksuznem nerjavečem jeklu. Candy CDPN 4S603PW ima povezavo WiFi in Bluetooth ter aplikacijo Simply Fi, zahvaljujoč kateri lahko prenesete nove funkcije in spremljate postopek pranja.

Candy Brava CDIN 4D620PB vgradni pomivalni stroj
419,90 €

Odlična cena

Candy vgradni pomivalni stroj CDIN 4D 620PB ima zmogljivost pomivanja 16 pogrinjkov in 9 programov. Spada v energijski razred A+++. Ima možnost zamika vklopa in dodajanja posode po začetku programa.

Candy Brava CDPN 4S603PX pomivalni stroj-23%
585,20 € 449,90 €

Odlična cena

Prostostoječi pomivalni stroj v energijskem razredu A+++, s širino 60 cm v luksuznem nerjavečem jeklu. Candy CDPN 4S603PX ima povezavo WiFi in Bluetooth ter aplikacijo Simply Fi, zahvaljujoč kateri lahko prenesete nove funkcije in spremljate postopek pranja.

Pomivalni stroji

Izbira pomivalnega stroja bo postala mačji kašelj. Svetovali vam bomo, katero znamko izbrati in kakšne tehnologije so na voljo.

Pomivalni stroji Electrolux in AEG

Priljubljeni pomivalni strojiElectrolux in AEG razpolagajo s funkcijo AirDry, ki ob koncu pranja odpre vata stroja in posodo varčno posuši s pomočjo gibanja zraka. Novejši modeli imajo tudi praktičen mehanizem ComfortLift®, ki spodnjo košaro dvigne, da se vam ni treba sklanjati.

Pomivalni stroji Bosch

Podjetje Bosch je en od najbolj priljubljenih proizvajalcev pralnih, sušilnih, lednic in pomivalnih strojev. Ravno pomivalni stroji Bosch razpolagajo s funkcijo IntensiveZone, ki zagotavlja višji pritisk pršenja vode. Tako bo stroj opral tudi zasušene in trdovratne ostanke. Zanimiva je tudi funkcija sušenja Zeolith®. Iz vlažnega zraka stroj s pomočjo naravnega materiala zeolita vpija toploto, s čimer hitro in učinkovito posuši posodo.

Pomivalni stroji Whirlpool

Pomivalni stroji Whirpool>, enako kot pralni in sušilni stroji istega proizvajalca, razpolagajo s tehnologijo šestega čuta. Ta omogoča zaznavanje stopnje umazanosti posode in prilagajanje ciklusa pranja. Koristna je tudi funkcija polovičnega pranja samo zgornje ali samo spodnje košare.

Pomivalni stroji Beko

Pomivalni stroji Beko se ponašajo s pršilno šobo AquaIntense®, ki zagotavlja do 5× učinkovitejše pranje. Nekateri pomivalni stroji razpolagajo tudi s samočistilno tehnologijo EverClean™, ki poskrbi, da filter stroja ostane dlje časa čist.

Tablete za pomivalni stroj ali raje prašek oziroma gel za strojno pomivanje posode?

To je sedaj vprašanje. Prednost tablet za pomivalni stroj je zlasti preprosto doziranje, slabost velikokrat predstavlja slabši učinek pranja. Izbirate lahko med tabletami za pomivalni stroj iz praška (Finish) in tabletami z gelom (JAR), ki se preprosto raztopijo. Tablete za pomivalni stroj delimo na 3 osnovne vrste:

  1. Tablete za pomivalni stroj brez sredstva za izpiranje in soli
  2. Tablete za pomivalni stroj 2v1 s sredstvom za izpiranje
  3. Tablete za pomivalni stroj 3v1 s sredstvom za izpiranje in soljo

Pri prašku za pomivalni stroj se je treba soočiti z zahtevnejšim doziranjem, količino praška je treba pravilno oceniti, da se bo ves prašek raztopil, hkrati pa ga ne bo premalo. Po drugi strani pa prašek lahko opere zares trdovratno umazanijo in v kombinaciji s sredstvom za izpiranje in soljo poskrbi, da bo vaša posoda kristalno čista.

Zadnji je gel za pomivalni stroj (Somat), ki združuje prednosti tablet in praška za pomivalni stroj. Doziranje je preprosto, hkrati pa je primeren za pranje trdovratne umazanije. Poleg tega se dobro raztopi tudi pri nižjih temperaturah.

Zakaj bi morali uporabljati sol in sredstvo za izpiranje??

Poleg tablet, gela ali praška bi vedno morali uporabiti tudi sol in sredstvo za izpiranja, kar večina ljudi pozablja. Sol preprečuje nastanek apnenčastih usedlin, obenem ščiti pomivalni stroj in mehča vodo. Sredstvo za izpiranje poskrbi za lesk posode brez kapljic in sledi na kozarcih in posodi..

^ Na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov razvrščenih glede na ceno najdete v kategoriji ugodni pomivalni stroji.