LORD popolnoma vgradni pomivalni stroj D1

LORD popolnoma vgradni pomivalni stroj D1

Številka: 2781042
Popolnoma vgradni pomivalni stroj LORD D1–02 spada v energijski razred E, kar kaže na nizko porabo energije. Notranjost aparata je zasnovana tako, da je vsaka posoda popolnoma oprana in posušena. Celoten opis
549,99 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

14.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
18.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2781042

Predstavitev

LORD popolnoma vgradni pomivalni stroj D1

Popolnoma vgradni pomivalni stroj LORD D1–02 spada v energijski razred E, kar kaže na nizko porabo energije. Notranjost aparata je zasnovana tako, da je vsaka posoda popolnoma oprana in posušena. Posodo lahko razdelimo na 3 košare. Košara za jedilni pribor zagotavlja, da je ves jedilni pribor popolnoma opran, poleg tega pa nudi dodaten prostor za druge večje pripomočke in posodo.

Med 5 programi čiščenja je tudi ekonomični program, ki pomiva posodo pri temperaturi 50 °C. Izberete lahko tudi dodatne funkcije, kot je napol poln pomivalni stroj ali predpranje. Če ne želite izvajati posebnih vrst pralnih ciklov, izberite samodejni program. Program s posebnimi senzorji oceni, kako umazana je posoda. Na podlagi te ocene naprava samodejno nastavi temperaturo med 45 in 65 ° C. Hkrati pa porabi le toliko vode, kot je potrebno za popolno pranje.


Enostavno upravljanje

Upravljanje naprave je enostavno prek LED zaslona. Omogoča vam konfiguracijo vsakega programa in zagotavlja neprekinjen nadzor nad izbranimi programi. Na zaslonu je na primer prikazan preostali čas do konca programa pranja. Prav tako vas obvesti, kdaj naprava potrebuje sredstvo za izpiranje ali posebno sol. 

Obstaja tudi funkcija zakasnjenega zagona, ki jo lahko uporabite za odložitev zagona programa do 24 ur. Tako se bo pomivalni stroj aktiviral ponoči ali ko ste v službi. Kako veste, kdaj se program konča? Naprava odda zemeljski žarek na tla skupaj z zvočnim signalom.

Velika bela tehnika
Velika bela tehnika

Močan motor

Pomivalni stroj LORD D1–02 je opremljen s pretvorniškim motorjem BLDC. Prednosti, ki jih predstavlja ta motor, vključujejo odpornost in ekonomično delovanje, zahvaljujoč uporabi tehnologije brez ogljika. Ni vam treba skrbeti zaradi nepotrebnega hrupa ali vibracij. Raven hrupa te naprave znaša le 44 dB.

Glavne lastnosti

 • Kapaciteta za 14 pogrinjkov
 • Izbirajte med 5 programi
 • Funkcija AquaStop preprečuje nesreče – je mehanizem, ki ščiti pred poplavami v primeru težave z napravo ali oskrbo z vodo
 • VarioSpeed je še ena funkcija, ki omogoča skrajšanje časa cikla izbranega programa
 • Na voljo so tudi možnosti pol-polnega ali predpranja
 • Samodejni program s posebnimi senzorji oceni, kako umazana je vsebina pomivalnega stroja
 • LED zaslon
 • Indikatorja soli in sredstva za izpiranje
 • BLDC inverter motor
 • Trojni valoviti filter
 • VarioFlex košare

Tehnične podrobnosti

Energijski razred E
Število programov 5
Učinkovitost pranja A
Učinkovitost sušenja A
Poraba energije (na cikel) 0,95 kWh
Glasnost 44 dB
Poraba vode (na cikel) 9,5 l
Zakasnitev vklopa delovanja do 24 ur
Notranje stene nerjaveče jeklo
Dodatno intenzivno sušenje, assisten za doziranje, sensor napolnjenosti pomivalnega stroja, Aqua sensor
Dimenzije aparata (VxŠxG) 82 × 60 × 55 cm
Dimenzije aparati v embalaži (VxŠxG) 88 × 66 × 67 cm
Neto teža 35,9 kg
Bruto teža 38,0 kg

Garancija: 5 let