Gorenje GV651D60 pomivalni stroj

GV651D60 pomivalni stroj Znamka: Gorenje Naša številka: 2781061

Darilo

Gorenje GV651D60 pomivalni stroj + DisiLight To-go

Popolnoma vgradni pomivalni stroj GV651D60 je primeren za pranje 13 standardnih pogrinjkov. Ponuja številne uporabne programe in funkcije, kot so Dodatna higiena, samočistilni program, TotalDry z avtomatskim odpiranjem vrat ter funkcija SpeedWash. Izjemno varčen pomivalni stroj spada v energijski razred D. Celoten opis

409.73

519,90 € Vključno z DDV
409,73 €
-21%

Naša številka: 2781061

Predstavitev

Opis artikla

Preizkusite. 100% vračilo denarja.

Pomivalni stroj lahko v 30 dneh od nakupa v primeru nezadovoljstva brezplačno vrnete in vrnili vam bomo denar!

V času trajanja akcije, od 01. 02. 2021 do 31. 05. 2021, vam ob nakupu vgradnega pomivalnega stroja Gorenje nudijo možnost, da izbrani aparat, če z njim niste popolnoma zadovoljni, brezplačno vrnete v roku 30 dni od nakupa in kupnina vam bo v celoti povrnjena.

KAKO DO VRAČILA KUPNINE?

Izpolnite e-obrazec in izdelek očiščen, brez mehanskih poškodb, z vso ustrezno dokumentacijo in vso opremo ter kopijo računa vrnete v izbran Studio Gorenje. Ob izpolnjenih pogojih, vam bodo kupnino v celoti povrnili z nakazilom na vaš transakcijski račun. 

Več si preberite na uradni spletni strani.

Gorenje: vračilo kupnine – pralni stroji

Gorenje GV651D60 pomivalni stroj, vgradniPopolnoma vgradni pomivalni stroj GV651D60 je primeren za pomivanje do 13 standardnih pogrinjkov naenkrat. Ponuja številne uporabne programe in funkcije, kot so Dodatna higiena, samočistilni program, TotalDry z avtomatskim odpiranjem vrat ter funkcija SpeedWash, ki prinaša dodatne štiri programe pomivanja. Izjemno varčen pomivalni stroj spada v energijski razred D.

Gorenje

Samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju

Po koncu pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. To omogoča dovod svežega zraka do posode, zato se vsa posoda, tudi plastična, popolnoma posuši. Izvrstna rešitev za hitro sušenje ob nizki porabi energije.

Natančno oblikovana notranjost

Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši.

Zabava za dva ali za dvanajst – posoda bo brezhibno čista

Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.

Vedno čista steklenička za vašega dojenčka

S funkcijo dodatne higiene podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5 °C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75 °C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.

Hitro vsakodnevno pomivanje

Zahvaljujoč optimizaciji vseh faz pomivalnega cikla lahko pomivalni stroji SmartFlex opravijo z vašo posodo že v 90 minutah. To pomeni, da je lahko poln stroj umazane posode pomit in posušen precej hitreje, kot če bi to počeli ročno, hkrati pa je za to potrebne veliko manj vode in energije.

Kad v celoti iz nerjavnega jekla

Kad je v celoti izdelana iz nerjavnega jekla, katerega izjemna prednost se kaže v daljši življenjski dobi in izredni odpornosti na višje temperature. Inox kad zagotavlja dolgoletno zanesljivost delovanja.

Brez skrbi zaradi izliva vode

Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Višja temperatura, nižja poraba

Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno vodo priključite tudi na vir tople vode ter tako skrajšate trajanje programov pomivanja ter zmanjšate porabo električne energije. Kljub temu, da je aparat možno priključiti na vir vode do 70°C, priporočamo, da s pomočjo uporabe mešalnega ventila temperatura ne presega 55°C.


Tehnične podrobnosti

Število pogrinjkov 13
Programi pomivanja Intenzivni program
Avtomatski program
Kristalni kozarci
Program ECO
1h pomivanje
Pogon standardni motor
Maksimalna temperatura dotočne vode 70 °C
Temperature pomivanja 70°C/65°C/55°C/45°C/35°C
Glasnost 45 dB
Letna poraba vode 2772 l
Letna poraba električne energije 220 kWh
Upravljanje z gumbom
Indikator končanja pomivanja svetlobni signal
Shranjevanje zadnjih nastavitev da
Zaščita proti izlivanju vode AquaStop
Število košar 2
Sistem zgornje košare MultiClack
Senzorji senzor za nivo vode
senzor bistrosti vode
Ionizator ne
TotalDry samodejno odpiranje vrat da
Zamik vklopa 0–24 h
Samočistilni program da
Dodatna higiena da
Energetski razred D
Nastavitev višine 70 mm
Dimenzije (Š × V × G) 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Neto teža 29,9 kg
Dimenzije za vgradnjo (Š × V × G) 60 × 82 × 57 cm

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Energijski razred A+++ Podatkovna kartica
Vrsta pomivalnega stroja vgradni
Poraba električne energije 220 kW.h
Letna poraba vode

Letna poraba vode

2772 l
Število pogrinjkov 13
Število programov 5
Zaslon da
Odloženi začetek da
Preostali čas da
Avtomatsko odpiranje vrat da
Avtomatski program da
Hiter program da
Program za steklo da
Intenzivni program da
Eco program da
Program za otroški pribor da
Aqua stop da
Zaščita pred prelivom da
Glasnost 45 dB
Upravljalski panel Skrit
Invertni motor ne
Višina 81.7 cm
Širina 59.6 cm
Globina 55.6 cm
Višina za vgradnjo 82 cm
Širina za vgradnjo 60 cm
Globina vgradnje 57 cm
Smart ne