Candy CDIH 2D949 pomivalni stroj

Candy CDIH 2D949 pomivalni stroj

Številka: 2750403
Vgradni pomivalni stroj Candy CDIH 2D949 ima zmogljivost pomivanja devet pogrinjkov in se uvršča se v energijski razred E. Zaradi svojih priročnih dimenzij je primeren predvsem za manjše kuhinje. Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
Dostava Mimovrste
450,40 €
Vključno z DDV

Na zalogi v skladišču 4 artikli

Številka: 2750403

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o. vam poleg 2 let splošne garancije omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

Candy 5 let garancije

Candy CDIH 2D949 pomivalni strojCandy

Ozek vgradni pomivalni stroj Candy CDIH 2D949 je zaradi svojih priročnih dimenzij primeren predvsem za manjše kuhinje in zagotavlja kakovostno čiščenje do 9 standardnih pogrinjkov. Izbira med sedmimi različnimi programi omogoča boljšo prilagoditev načina čiščenja glede na stopnjo umazanosti in tip posode. Enostavno upravljanje poteka preko elektronske upravljalne plošče z digitalnim zaslonom, svetlobni indikator pa oznanja pomanjkanje soli ali sredstva za sijaj. Za zaščito pred izlitjem vode skrbi Aqua Stop.

Glavne prednosti:

  • Širina 45 cm,
  • Energijski razred E,
  • Express program za hitro pomivanje,
  • Funkcija Add Dish omogoča dodajanje posode do 30 min po začetku cikla.

Zamik začetka delovanja programa

Za boljšo prilagodljivost pomivalnega stroja uporabniku je dodana funkcija za zamik pričetka delovanja od 0 do 23 ur.

Aqua Stop

Zaščita Aqua Stop je varnostna naprava za zapiranje dotoka vode, ki preprečuje škodo, ki bi lahko nastala zaradi puščanja dotočne cevi za vodo, npr. kot posledica običajnega staranja cevi. Cev je izdelana tako, da v primeru poškodbe oz. puščanja aktivira zaporni ventil, ki prepreči dotok vode v stroj. Na okvaro vas opozori rdeče obarvano okence.

Easy Click

Z Easy Click sistemom lahko spreminjate višino zgornje košare in s tem dodatno prilagodite pralni prostor tudi s polno polnitvijo.


Add Dish

Novi Candy pomivalni stroji so opremljeni s funkcijo Add Dish, s katero lahko posodo dodate tudi po začetku programa, in sicer do 30 minut od začetka pomivanja.

Express program

Izbira express programa zniža temperaturo vode za pomivanje in skrajša trajanje sušenja po zadnjem izpiranju. Priporočljivo je, da program izberete za manj umazano posodo ali takrat, ko ni potrebno, da je takoj suha. Za boljši učinek sušenja vrata stroja nekoliko priprite takoj po končanem sušenju.

Tehnične podrobnosti

Število pogrinjkov 9
Število programov pomivanja 7
Število temperatur pomivanja 3
Upravljanje tipke na dotik
Zamik vklopa 0–23 ur
Indikator za pomanjkanje soli/ sredstva za sijaj da
Najvišja temperatura pomivanja 70 °C
Zaščita proti izlivanju vode AquaStop
Energijski razred E
Energijski razred učinkovitosti pomivanja A
Energijski razred učinkovitosti sušenja A
Poraba vode 9 l/cikel
Poraba električne energije 70 kWh/100 cikelov
Neto teža 37,8 kg
Bruto teža 42,1 kg
Dimenzije (V x Š × G) 820 × 445 × 540 mm
Dimenzije vgradne niše (V x Š × G) 820–900 × 450 × 600 mm

Garancija: 2 leti