GP polnilna baterija ReCyko+ Pro Professional HR6 (AA), 4 kosi

Ocena: 5 7 ocen Znamka: GP Naša številka: 1046692

Odlična cenaNovo

GP polnilna baterija ReCyko+ Pro Professional HR6 (AA), 4 kosi

GP pakiranje 4 polnilnih baterij ReCyko+ Pro Professional, velikosti AA, z napetostjo 1,2 V. Celoten opis

11.9
5 7

11,90 € vključno z DDV

Naša številka: 1046692

Število ocen: 1

Ocena: 5
  • Alen S., Ljubljana

Odlične so

Predstavitev

Opis artikla

GP polnilne baterije

Leta 2016 je družba GP Batteries dala na trg novo generacijo polnilnih baterij pod oznako ReCyko+ in ReCyko+Pro. Vse te baterije uporabljajo najsodobnejše proizvodne tehnologije in se navezujejo na uspešno, večkrat odlikovano prejšnjo linijo polnilnih baterij.

Nadgradnjo je dočakala tudi skupina baterij, ki razpolaga z do 1500 polnilnimi cikli. Te AA baterije so kot ustvarjene za strastne fotografe, ki jim dolga leta brezhibno sledijo.


Nove, boljše, močnejše

Polnilne baterije GP ReCyko+ Pro Professional so druga generacija in hkrati naslednice priljubljenih baterij GP ReCyko+, ki so postale zmagovalec potrošniškega testa polnilnih baterij v reviji dTest in prejele številna druga tehnična priznanja.

Tako kot pri prejšnji generaciji, je bil pri njihovem razvoju poudarek na visokem številu polnilnih ciklov in minimalnemu učinku samopraznjenja.

Polnilne baterije GP ReCyko+ Pro Professional

Polnite in prihranite

Z uporabo polnilnih baterij in s pravilnim ravnanjem z njimi lahko prihranite znatne finančne stroške. Z nakupom te baterije pri njeni običajni uporabi prihranite do 800 € (v primerjavi z nepolnilnimi baterijami s primerljivim časom uporabe).

Polnite in prihranite

Za takojšnjo uporabo

Za takojšnjo uporabo

Polnilne NiMH baterije GP so pripravljene za takojšnjo uporabo. Razloga za to sta, da so vnaprej napolnjene iz proizvodnje, pa tudi njihova sposobnost, da svojo energijo ohranijo za čas hranjenja v prodajni verigi.

Dolgotrajna zmogljivost

Dolgotrajna zmogljivost

Zaradi nizkega učinka samopraznjenja, ki se označuje kot LSD (Low-Self-Discharge), baterije tudi po 5 letih hranjenja, pri sobni temperaturi, ohranijo do 70 % energije. Pri ponovni napolnitvi baterije dobite njeno polno zmogljivost.

Minimalno samopraznjenje

Minimalno samopraznjenje

Nova tehnologija EnergyLock tem AA baterijam zagotavlja minimalno samopraznjenje (običajno pri večini nepolnilnih baterij). Baterije GP tudi po nekaj letih hranjenja ohranijo zadosti energije za takojšnjo uporabo.

Ohranjanje zmogljivosti

Ohranjanje zmogljivosti

Vsaka polnilna baterija je iz proizvodnje omejena s približnim številom polnilnih ciklov. Ko je to število doseženo, izrazito pade njena zmogljivost, torej sposobnost ohranjati čim več energije. Polnilne baterije ReCyko+Pro vam jamčijo, da svojo polno zmogljivost ohranijo najmanj 1500 polnilnih ciklov.

Tehnične podrobnosti

Tipska oznaka HR6 (svinčnik, AA)
Sestava NiMH
Napetost 1,2 V
Minimalna kapaciteta 2000 mAh
Število polnilnih ciklov več kot 1500
Dimenzije 14,5 × 50,5 mm
Možnost polnjenja da
V pakiranju 4 kosi
Velikost baterije AA

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Število akumulatorjev v pakira 4 Kos
Vrsta akumulatorja AA
Kapaciteta akumulatorja 2000
Napetost akumulatorja 1.2 Volt
Vrsta akumulatorja NI-MH