GP polnilna baterija ReCyko+ Pro Photo Flash HR6 (AA), 4 kosi

Ocena: 4,8 24 ocen Znamka: GP Naša številka: 989289

Odlična cena

GP polnilna baterija ReCyko+ Pro Photo Flash HR6 (AA), 4 kosi

GP pakiranje 4 polnilnih baterij ReCyko+ Pro Photo Flash, velikosti AA. Celoten opis

11.9
4.8 24

11,90 € Vključno z DDV

Naša številka: 989289

Predstavitev

Opis artikla

GP polnilne baterije

Leta 2016 je družba GP Batteries dala na trg novo generacijo polnilnih baterij pod oznako ReCyko+ in ReCyko+Pro. Vse te baterije uporabljajo najsodobnejše proizvodne tehnologije in se navezujejo na uspešno, večkrat odlikovano prejšnjo linijo polnilnih baterij.

V primerjavi s svojimi predniki nudijo veliko boljše lastnosti. Na primer novo tehnologijo EnergyLock, ki zagotavlja njihovo minimalno samopraznjenje (običajno pri večini nepolnilnih baterij). Baterije GP tudi po nekaj letih hranjenja ohranijo zadosti energije za takojšnjo uporabo.

Nadgradnjo je dočakala tudi skupina baterij, ki razpolaga z do 1500 polnilnimi cikli. Te baterije za fotoaparat so kot ustvarjene za strastne fotografe, ki jim dolga leta brezhibno sledijo.


Polnilne baterije ReCyko+ Pro Photo & Flash

Te AA baterije so bile posebej razvite za uporabo v fotoaparatih in bliskavicah. Povezujejo najsodobnejše proizvodne tehnologije z namenom doseganja optimalne moči med fotografiranjem.

Odlikujejo se po super hitrem odzivu, zaradi česar v kratkem intervalu posnamete še več slik in ne boste zamudili nobenega edinstvenega trenutka na družinskem, kulturnem ali športnem dogodku. 

Uporabite njihovo moč takoj po nakupu, vnaprej napolnjene so že iz proizvodnje.

Polnilne baterije ReCyko+ Pro Photo & Flash

Za takojšnjo uporabo

Za takojšnjo uporabo

Polnilne NiMH baterije GP so pripravljene za takojšnjo uporabo. Razloga za to sta, da so vnaprej napolnjene iz proizvodnje, pa tudi njihova sposobnost, da svojo energijo ohranijo za čas hranjenja v prodajni verigi.

Odlična odzivnost

Odlična odzivnost

Odlična odzivnost pri slikanju zaradi izboljšanega notranjega upora baterije. Zato so se sposobne precej bolje in v kratkem času odzivati na visoke energetske zahteve vsakega fotoaparata.

Najmanj 500 polnilnih ciklov

Najmanj 500 polnilnih ciklov

Vsaka polnilna AA baterija je iz proizvodnje omejena s približnim številom polnilnih ciklov. Ko je to število doseženo, izrazito pade njena zmogljivost, torej sposobnost ohranjati čim več energije. Polnilne baterije ReCyko+Pro vam jamčijo, da svojo polno zmogljivost ohranijo najmanj 500 polnilnih ciklov.

Do 1400 posnetkov

Do 1400 posnetkov

Na eno polnjenje boste posneli do 1400 posnetkov. Ta vrednost je le okvirna in je odvisna od tega, koliko snemate z bliskavico in kako je le-ta nastavljena. Kljub temu gre za baterijo z najvišjo zmogljivostjo nasploh.

Nizek učinek samopraznjenja

Nizek učinek samopraznjenja

Zaradi nizkega učinka samopraznjenja, ki se označuje kot LSD (Low-Self-Discharge), baterije tudi po enem letu hranjenja, pri sobni temperaturi, ohranijo do 70 % energije. Pri ponovni napolnitvi baterije dobite njeno polno zmogljivost.

Polnite in prihranite

Polnite in prihranite

Z uporabo polnilnih baterij in s pravilnim ravnanjem z njimi lahko prihranite znatne finančne stroške. Z nakupom te baterije pri njeni običajni uporabi prihranite do 500 € (v primerjavi z nepolnilnimi baterijami s primerljivim časom uporabe).

Tehnične podrobnosti

Tipska oznaka HR6 (svinčnik, AA)
Sestava NiMH
Napetost 1,2 V
Minimalna kapaciteta 2600 mAh
Število polnilnih ciklov več kot 500
Dimenzije 14,5 × 50,5 mm
Možnost polnjenja da
V pakiranju 4 kosi
Velikost baterije AA

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Število akumulatorjev v pakira 4 Kos
Vrsta akumulatorja AA
Kapaciteta akumulatorja 2600
Napetost akumulatorja 1.2 Volt
Vrsta akumulatorja NI-MH