shumee Granitna ponev 16cm berlingerhaus bh-1624

shumee Granitna ponev 16cm berlingerhaus bh-1624

Številka: 100046681011
Partnerska prodaja Odprodaja

Lonci in dodatki serije BERLINGER HAUS METALLIC so izdelani iz visokokakovostnega kovanega aluminija s trojno granitno prevleko (marmor) znotraj z zelo visokim koeficientom trdote. Z Celoten opis

22 €
Vključno z DDV
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

8.12. - 10.12. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100046681011

Predstavitev

Lonci in dodatki serije BERLINGER HAUS METALLIC so izdelani iz visokokakovostnega kovanega aluminija s trojno granitno prevleko (marmor) znotraj z zelo visokim koeficientom trdote. Zunanji premaz je na voljo v več barvnih različicah z značilnim kovinskim sijajem. Te privlačne in modne jedi so standardno opremljene s SOFT TOUCH (silikonskim ročajem). Primerno za vse vrste štedilnikov: plinski, električni, keramični, halogenski, indukcijski. Sistem TURBO INDUCTION (segrejejo se zelo hitro) omogoča prihranek do 35% energije.

Mere :

Tepsija Ø 16 cm (1,3 L)

 

Značilnosti :

  • Trojna granitna prevleka proti lepljenju
  • Material: visokokakovostni litin iz aluminija
  • Soft-Touch Ročaj: silikonski oprijem
  • Sistem TURBO INDUCTION (segrejejo se zelo hitro) 35% prihranek energije
  • Primerno za pomivalni stroj
  • Za vse vrste štedilnikov: plinski, električni, keramični, halogenski, indukcijski
  • Barva: črna bordo

Granitna prevleka je teflonska prevleka, obogatena z granitnimi drobci, zahvaljujoč kateri doseže večjo trdoto. Je težji od teflona, a hkrati ohranja svoje prednosti: ne gori, dobro porazdeli toploto. Združuje prednosti litega železa in teflonske posode. Ima vse prednosti teflona, vendar je bolj odporen proti poškodbam in prekaša celo keramične prevleke.

Granitna prevleka naredi posode izjemno odporne na praske in trpežne. Ta vrsta loncev omogoča tudi cvrtje z minimalno količino maščobe, ker se posoda segreje kot kamen in odda toploto na celotni površini.

Sestava aluminijastega telesa in feromagnetnega dna omogoča uporabo na indukcijskem štedilniku in vseh drugih vrstah kuhinj ter najboljše zvočne lastnosti litega in kovanega aluminija na vseh štedilnikih in kuhalnih ploščah. .