Deltahub Carpio 2.0 ergonomska podpora za zapestje, S, desna, bela

Deltahub Carpio 2.0 ergonomska podpora za zapestje, S, desna, bela

Številka: 17964032
Ergonomski pripomoček, ki povečuje produktivnost in manjša tveganje poškodb. Za vse, ki preživijo dolge ure za računalnikom. Podpora je v beli barvi, primerna za desničarje. Velikost S. Celoten opis
34,79 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

13.2. predviden osebni prevzem
 
15.2. predvidena dostava na dom
 
Številka: 17964032

Predstavitev

Deltahub: inovacije za boljšo prihodnost

DeltaHub je mlado evropsko podjetje, ki oblikuje izdelke za lajšanje dnevnega dela za računalnikom. Prednost dajejo funkcionalnosti, in ne estetiki. Na začetku je šlo zgolj za hobi, danes pa imajo že na tisoče zadovoljnih strank po vsem svetu.


Deltahub Carpio 2.0

Deltahub Carpio 2.0 ergonomska podpora za zapestje, S, desna, bela

Deltahub Carpio 2.0 predstavlja najboljši ergonomični podstavek za zapestje, skrbno zasnovan s strani medicinskih strokovnjakov, ki so specializirani za rekonstruktivno kirurgijo. Carpio 2.0 zmanjšuje tveganje za nastanek poškodb zaradi obremenitev. Pripomoček bo povečal vašo produktivnost, silikonske blazinice pa bodo vašem zapestju nudile udobje in stabilnost. PFTE nogice ne omejujejo gibanja zapestja, kar omogoča, da Carpio 2.0 brezhibno drsi skupaj z roko. Primeren je za vsakega uporabnika, ki si želi udobnega dela s tipkovnico in miško hkrati, predvsem pa za ljudi, ki veliko časa preživijo za računalnikom. Primeren je tako za levičarje kot za desničarje. Velikost L je narejena za moške, velikost S pa za ženske oziroma manjše roke. 


Preprečuje poškodbe

Za preprečitev sindroma karpalenga kanala, ki se lahko zgodi ob preobremenjenosti, je tu za vas ergonomski pripomoček Carpio 2.0. Postavite ga na mizo in nanj položite zapestje. Pripomoček se bo premikal skupaj z vašo roko, vsakič ko boste uporabljali miško ali tipkovnico. Carpio vaše zapestje dvigne za približno en centimeter, in tako zmanjša škodljive iztege.

Preprečuje poškodbe

Vsebina pakiranja

  • Carpio model 2.0
  • Zaščitni etui za Carpio
  • Prikaz uporabe in informacije o izdelku
  • Nalepka Deltahub.io

Tehnične podrobnosti

Velikost S
Dimenzije 9 × 4.4 × 1 cm
Roka desna
Barva bela

Garancija: 2 leti