Lumene Invisible Illumination SPF 30 ( Instant Glow UV Primer SPF 30) 30 ml

Lumene Invisible Illumination SPF 30 ( Instant Glow UV Primer SPF 30) 30 ml

Številka: 100048607400
Partnerska prodaja
Osnova s SPF 30 ima lahkotno in nelepljivo sestavo, ki se popolnoma zlije s kožo. Večnamenska tekočina za posvetlitev kožo pripravi pred nanosom ličil, ki po zaslugi seruma trajajo dlje, hkrati pa kožo ščitijo pred UVA in UVB sevanjem. Vsebuje arktično izvirsko vodo in izvleček robide. Celoten opis
39,40 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

23.4. - 24.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100048607400

Predstavitev

Osnova s SPF 30 ima lahkotno in nelepljivo sestavo, ki se popolnoma zlije s kožo. Večnamenska tekočina za posvetlitev kožo pripravi pred nanosom ličil, ki po zaslugi seruma trajajo dlje, hkrati pa kožo ščitijo pred UVA in UVB sevanjem.

Vsebuje arktično izvirsko vodo in izvleček robide. Kožo hidrira in posvetli. Univerzalni odtenek. Idealno za uporabo z LUMENE brightening serumom .Kako uporabiti:Dobro pretresite. Na dlano nanesite nekaj kapljic in tanko plast razmažite po koži obraza. Uporabljajte samostojno ali v kombinaciji z Lumene Instant Glow Beauty Serumom .

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.