Amarant komplet eko semen, paradižnik

Amarant komplet eko semen, paradižnik

Številka: 2864360
Set vsebuje 5 pakiranj ekoloških semen: 5 vrst paradižnika. Celoten opis
9,19 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 2864360

Predstavitev

Amarant komplet eko semen, paradižnik


Komplet vsebuje po 1 standardno pakiranje ekoloških semen:

  • Paradižnik Berner Rose
  • Paradižnik – češnjevec Zuckertraube
  • Pritlikav paradižnik Jani
  • Paradižnik Matina
  • Paradižnik S. Marzano 2
Amarant komplet eko semen

Paradižnik Berner Rose

Srednje debel okrogel paradižnik z mesom, ki je enake barve in okusa, kot pri Volovskem srcu. Odporna sorta, primerna za zunanjo pridelavo. Rastline so visoke in potrebujejo oporo. Velikost plodov: srednje veliki, zgodnost sorte: srednje pozna.

Paradižnik – češnjevec Zuckertraube

Češnjev paradižnik. Plodovi rastejo v grozdih in so rdeči, okrogli, veliki do 2 cm premera, izrednega okusa. Rastline so visoke in zelo košate, zato potrebujejo oporo. Velikost plodov: češnjevi, zgodnost sorte: zgodnja – srednje pozna.

Pritlikav paradižnik Jani

Grmičast paradižnik, ki zraste do 80 cm, zato za rast ne potrebuje močne opore (ko je zelo obložen, mu prav pride kakšna manjša palica). Plodovi so okrogli, rdeči, s premerom do 7 cm, zelo aromatičnega okusa. Zelo primeren za saditev tako na zunanje površine, kot tudi v lonce, saj ne potrebuje toliko zemlje, kot ostali paradižniki (lonec naj ima vsaj 25 cm premera). Ker prej zaključi z rastjo, začne tudi prej nastavljati plodove, zaradi česar ta sorta spada med zgodnejše. Velikost plodov: cca. 85 g, zgodnost sorte: zgodnja.

Paradižnik Matina

Paradižnik tipa „grapolo“ naredi srednje debele, zelo aromatične paradižnike, težke do 85 g. Zelo zgodnja sorta z zelo dobrim donosom. Rastline so visoke, zato potrebujejo oporo (palica, vrvica), listi pa so širši, kot pri večini paradižnikov, spominjajo na liste krompirja. Velikost plodov: prb. 85 g, zgodnost sorte: zgodnja

Paradižnik S. Marzano 2

Klasični italijanski pelati, primerni za mezge in omake, saj imajo zelo debelo meso. Plodovi so srednje veliki, podolgovati in zelo čvrsti, tudi ko so že zelo zreli. Rastline so zelo močne in potrebujejo oporo. Čista sorta (ni hibrid). Velikost plodov: srednje veliki, zgodnost sorte: srednje pozna.


Podrobnosti

Pakiranje 5 kos