Gorenc plinski žar Mini Quinee 320

Znamka: Gorenc Naša številka: 1043101

Brezplačna dostava

Gorenc plinski žar Mini Quinee 320

Izredno kompakten plinski žar, ki je idealen za pripravo različnih vrst hrane in je dovolj majhen, da ga lahko s seboj vzamete tudi na kampiranja ali piknike v naravi. Plinski gorilnik pod ploščo omogoča enostavno prilagajanje temperature. Odstranljivo ploščo za peko se lahko uporabi tudi kot kuhalnik. Opremljen je s piezzo vžigom za enostavno prižiganje. Ohišje služi kot zaščita pred vetrom. Celoten opis

139.98

139,98 € vključno z DDV

Naša številka: 1043101

Predstavitev

Opis artikla

Mini Quinee 320

Žar na plin Gorenc Mini Quinee 320 je idealen za pripravo raznovrstne hrane. Pod ploščo ima plinski gorilnik, s katerim lahko enostavno prilagajate temperaturo med peko. Odlikujejo ga kompaktnost in mobilna zasnova, odstranljiva plošča za peko, ki se jo lahko uporabi tudi kot kuhalnik, ter posebna zasnova plošče – zasnovana je tako, da se hrana peče v sredini posode, nato pa se jo odlaga na zunanji rob plošče, kjer ostane lepo topla.

Je dovolj kompakten, da ga lahko s seboj vzamete tudi na kampiranja ali piknike v naravi. Opremljen je s piezzo vžigom za enostavno prižiganje. Ohišje služi kot zaščita pred vetrom.

Tehnične podrobnosti:

  • Velikost kuhalne površine: 36 × 48 × 6 cm
  • Moč: 2,7 kW
  • Teža: 17 kg

Garancija: 1 leto

Video predstavitev


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Stranski gorilnik ne
Odložišče ne
Teža 14 kg
Zmogljivost 2700 W
Višina 6 cm
Globina 48 cm
Širina 36 cm
Površina žara 1728 sq cm