Qlima petrolejska peč SRE8040C

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Qlima Naša številka: 934284

Qlima petrolejska peč SRE8040C

Qlima SRE8040C je prvorazredna petrolejska premična peč, ki deluje z močjo 4 kW in zmore ogreti vse dom 69 kvadratnih metrov površine. Med svojim delovanjem porabi le 0,416 litra na uro, kar pomeni, da s 9 litrskim rezervoarjem omogoča vse do 67 ur neprekinjenega gorenja v ekonomičnem načinu delovanja. Celoten opis

400
5 1

400 € Vključno z DDV

Naša številka: 934284

Predstavitev

Opis artikla

Qlima SRE8040C je peč, ki deluje na petrolej in omogoča ogrevanje prostora vse do 67 kvadratnih metrov površine. Primerna je za vse prostore, posebej pa za tiste, kje ni druge možnosti ogrevanja. Peč za svoje delovanje ne potrebuje dimnika ali kakršnekoli druge napeljave, poskrbeti je potrebno le za normalno zračenje prostora. Zahvaljujoč svojim dimenzijam in teži se lahko peč uporablja kot dodatni vir ogrevanja, saj lahko centralno ogrevanje zmanjšate na minimum, v prehodnem obdobju pa ga lahko tudi izklopite.

Peč se ponaša s posebnim ekonomičnim načinom delovanja s pomočjo katerega še dodatno zmanjša porabo goriva. Za varnost pri delovanju skrbijo varovalo proti pregrevanju in prevrnitvi, posebna otroška ključavnica in senzor, ki meri koncentracijo CO2 v prostoru. Ob preveliki koncentraciji ogljikovega dioksida se peč samodejno ugasne. Ohišje peči se ne segreva ravno zaradi dodatne varnosti otrok. Peč ima vgrajen poseben LCD zaslon s pomočjo katerega je možno spreminjati in spremljati temperaturo.

Peč deluje z močjo 4,0 kW in je zmožna ogreti do 69 kvadratnih metrov bivalne površine. Ob delovanju peč porabi le 0,416 litra na uro, zahvaljujoč svojemu 9 litrskem rezervoarju in ekonomičnem načinu delovanja pa omogoča neprekinjeno delovanje vse do 67 ur.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Vrsta: petrolejska
  • Moč: 4,0 kW
  • Površina ogrevanja: do 69 kvadratnih metorv
  • Varnost: varovalo proti prevrnitvi in proti pregrevanju, otroška ključavnica, senzor za merjenje CO2
  • Nastavljiv termostat: da
  • Časovnik: da
  • Dimenzije (ŠxVxG): 46,6 × 34,9 × 44,5 cm
  • Masa: 12,1 kg
  • Dodatno: sistem proti vonju pri vklopu in izklopu

Garancija: 4 leta


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zmogljivost 4000 W
Teža 12.1 kg