MOLTEX plenice Nature Eco No.1, XL,16–30kg, 22

Znamka: MOLTEX Naša številka: 1331656

MOLTEX plenice Nature Eco No.1, XL,16–30kg, 22

Moltex Nature Eco No.1 plenice so okolju prijazne otroške vpojne plenice za enkratno uporabo. Celoten opis

6.38

6,38 € vključno z DDV

Naša številka: 1331656

Predstavitev

Opis artikla

Moltex Nature Eco No.1, XL, 16–30 kg

Dotične plenice so okolju prijazne otroške vpojne plenice za enkratno uporabo. Otroku omogočajo optimalno svobodo gibanja, hkrati pa minimalno škodljivo vplivajo na okolje. 45% uporabljenih materialov za izdelavo plenic je iz obnovljivih virov

Ponašajo se s troslojnim vpojnim jedrom, dodanim ekstraktom jajčevca, ki preprečuje neprijetne vonjave, raztegljivimi elastičnimi trakovi za pritrjevanje, mehkimi vlakninami, zunanjo površino, ki omogoča dihanje plenice. Ne vsebujejo lateksa in dodatkov (parfumov, losjonov …).

Navodila za uporabo: Plenico razprite in jo udobno namestite otroku med nogicami. Vpojni tekstilni del je v stiku s kožo in obrnjen navzgor. Del z lepilnimi trakci namestite na hrbtni predel. Sprednji in zadnji del upognite proti telesu. Lepilne trakce v območju otrokovega pasu prilepite na sprednji del, da pritrdite plenico. Lepilne trakce lahko večkrat odlepite in ponovno prilepite za popolno prileganje. Preverite položaj stranskih zaščit proti iztekanju ob robu vpojnega jedra, da so obrnjene navzgor in rahlo navzven in se prilegajo otrokovim nogicam.

Sestavine: vpojno jedro iz celuloze z okoljskim FSC certifikatom (ni beljena s klorom), polipropilen, polietilen, supervpojni praški, lepila.

slika

Tehnične podrobnosti

Vrsta plenice enkratne vpojne plenice
Velikost XL
Teža otroka od 16 do 30 kg
Certifikat FSC
Sestavine celuloza, polipropilen, polietilen, supervpojni praški, lepila
Število plenic v paketu 22
Dimenzije paketa 351 × 241 × 532 mm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta plenice Enkratne
Velikost XL
Teža otroka od 16 kg
Teža otroka do 30 kg
Število kosov v pakiranju 22 Kos