Mondo Napihljiv otroški bazen "Frozen 2"

Mondo Napihljiv otroški bazen "Frozen 2"

Številka: 100058494492
Partnerska prodaja Novo
Otroški bazen italijanskega proizvajalca MONDO. Bazen, zasnovan bolj za deklice od 10 mesecev, je v modro-roza barvni izvedbi s sliko princese iz pravljice Frozen. Celoten opis
24,99 €
Vključno z DDV
16,99 €
-32%
Partner: Golds.si

Partnerska zaloga 5 artikli

26.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100058494492

Predstavitev

Napihljiv otroški bazen Frozen II

Otroški bazen italijanskega proizvajalca MONDO. Bazen, zasnovan bolj za deklice od 10 mesecev, je v modro-roza barvni izvedbi s sliko princese iz pravljice Frozen. Pravljica Frozen – Ice Kingdom je zelo priljubljena pri dekletih. Otroški bazen ima premer 100 cm, zato lahko udobno sprejme dva majhna otroka. Izdelana je iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki ima trajne lastnosti. Podoba princese je tudi na dnu bazena in pod vodo je videti čarobno za otroke. Bazen ima tri komore, zato je zelo stabilen. Otroški bazen je priporočljivo napolniti z vodo do roba druge krožne komore. To je odlična igrača za vsakega otroka v vročih poletnih dneh.

Otroški bazen italijanskega proizvajalca Mondo lahko napihnete na enostaven način s kompresorjem ali mehanično z usti in ga na preprost način spet izpuhnete. Napihnjen prazen bazen je lahek, zato ni težav s premikanjem. Otroci lahko sedijo v bazenu, ležijo ali se igrajo z igračami v vodi in uživajo v lepem sončnem dnevu s svojimi brati in sestrami ali prijatelji.

– Premer bazena: 100 cm
- Material: PVC