Plavalna očala

Namen: moški in unisex

Na mimovrste=) lahko najdete več kot 300.000 izdelkov, med njimi tudi tiste iz kategorije Plavalna očala. Izberite opremo za šport ali kampiranje in izkoristite naše ugodnosti:

Prikaži več
 • Naročila dostavljamo po celotni Sloveniji.
 • Svoje izdelke lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • Za pomoč se lahko obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več načinov plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • V primeru, da vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Oglejte si najnovejše artikle iz kategorije Plavalna očala ali jih filtrirajte po najboljši oceni drugih kupcev. Izdelke lahko razvrstite tudi po najnižji ceni.

Priporočamo ogled tudi podobnih kategorij: Plavalna očala, Plavalni pripomočki, Plavalna kapa, Kopalke in Otroške kopalke.

 • Namen
  moški in unisex
  ×
Speedo plavalna očala Futura Classic Clear/Blue
4x

Speedo plavalna očala Futura Classic

16,12 €
13,81 €

Plavalna očala Speedo Futura Classic so opremljena s prilagodljivim okvirjem, ki se bo popolnoma prilagajal vašemu obrazu. Očala imajo podaljšani kot gledanja, kar vam razširi zorni kot.

Dostava Mimovrste
Speedo otroška plavalna očala Mariner Supreme Mirror

Speedo otroška plavalna očala Mariner Supreme Mirror

19,23 €
16,46 €

Otroški model plavalnih očal z zrcalno zasnovo stekel so primerna za plavanje na prostem. Očala imajo široko tesnjenje in nastavljiv nosni most. Speedo Mariner Supreme Mirror imajo zaščito proti megljenju stekel.

Dostava Mimovrste
ARENA plavalna očala Tracks, White-Smoke-Fuchsia, roza
7x

ARENA plavalna očala Tracks

17,13 €
15,43 €

Plavalna očala hidrodinamične oblike imajo polikarbonatne leče in Antifog zaščito proti meglenju. Zadnja zaponka omogoča nastavitev dolžine silikonskega traku. Primerne so za rekreativno plavanje. ARENA Tracks so primerne za moške in ženske.

Dostava Mimovrste
Speedo plavalna očala Hydropulse Clear/Blue
2x

Speedo plavalna očala Hydropulse Clear/Blue

18 €
16,46 €

Očala za plavanje imajo očala z zaščito proti megli Antifog. Vključuje dvojni silikonski trak s sponko za enostavno nastavitev. Primerni so za notranje in zunanje bazene. Speedo Hydropulse Clear / Blue ima filter s 100 % UV zaščito.

Dostava Mimovrste
Speedo Aquapure Gog Au plavalna očala, Red/Smoke
3x

Speedo Aquapure Gog Au plavalna očala, Red/Smoke

25,30 €
22,38 €

Plavalna očala imajo filter s 100% zaščito pred UV-sevanjem in očala z Antifog zasnovo, ki preprečuje njihovo rošenje. Paket vključuje 2 izmenljiva mostička. Speedo očala Aquapure Gog Au Red/Smokeimajo nastavljiv trak za spreminjanje velikosti.

Dostava Mimovrste
Saeko S71 UV Phoenix plavalna očala, črna
4x

Saeko S71 UV Phoenix plavalna očala

15,50 €
13,55 €

Plavalna očala sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Stekla imajo zakrivljeno obliko za boljšo periferno vidljivost. Opremljene so z dvojnim silikonskim paščkom za sigurno namestitev. Saeko S71 UV Phoenix plavalna očala so primerna za tekmovanja.

Dostava Mimovrste
-15%
Speedo Aquapulse Pro Mirror očala za plavanje, sivo-srebrna

Speedo Aquapulse Pro Mirror očala za plavanje

36,95 €
31,28 €

Očala za plavanje imajo zrcalne leče in zaščito proti megli Antifog. Vključujejo 3D pečat za popolno tesnenje in nastavljiv oštevilčen trak za enostavno dimenzioniranje. Speedo Aquapulse Pro Mirror imajo filter s 100% UV zaščito.

Dostava Mimovrste
Saeko S62 Torpedo plavalna očala, BK/RD, črno-rdeča
2x

Saeko S62 Torpedo plavalna očala

9,90 €
8,69 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Opremljene so z dvojnim silikonskim paščkom za sigurno namestitev. Saeko S62 Torpedo plavalna očala so primerna za tekmovanja in treninge.

Dostava Mimovrste
Saeko S67 Falcon plavalna očala, TR/BL, modra

Saeko S67 Falcon plavalna očala

10,80 €
10,22 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo panoramska stekla za odlično čelno in bočno vidljivost. Saeko S67 Falcon plavalna očala se uvrščajo v športno kategorijo.

Dostava Mimovrste
Saeko KA10 Ocean plavalna očala, modra

Saeko KA10 Ocean plavalna očala

9,90 €
9,74 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo širokokotna stekla za bočno vidljivost. Saeko KA10 Ocean plavalna očala so primerna za odrasle.

Dostava Mimovrste