Tescoma hladilni pladenj z nizkim pokrovom Delicia, 34 cm

Ocena: 4,5 11 ocen Znamka: Tescoma Naša številka: 707115

Tescoma hladilni pladenj z nizkim pokrovom Delicia, 34 cm

Praktičen hladilni pladenj z nizkim pokrovom Tescoma Delicia, je kot nalašč za prenašanje in shranjevanje različnih vrst peciva, kanapejev, narezkov in veliko drugega. Opremljen je s priročno hladilno blazinico, premer pladnja pa znaša 34 cm. Celoten opis

19.9
4.5 11

19,90 €

Naša številka: 707115

Predstavitev

Opis artikla

Češka blagovna znamka Tescoma je bila ustanovljena leta 1992 in trg oskrbuje s široko paleto kuhinjskih pripomočkov, ki so izdelani iz vrhunskih materialov. Vsi njihovi izdelki so natančno izdelani, v originalni prvotni obliki.

Tescoma hladilni pladenj z nizkim pokrovom Delicia je nepogrešljiv kuhinjski dodatek, ki vam bo v pomoč pri shranjevanju in prenašanju različnih vrste peciva, kanapejev, narezkov in podobnih prehrambenih izdelkov.

Opremljen je s hladilno blazinico, ki je še posebej priročna v poletnih dneh in zagotavlja, da živila ostanejo sveža in okusna dalj časa. Ima priročen ročaj, ki vam bo v pomoč pri prenašanju in varnostne poklopce, ki bodo preprečevali, da bi vsebino pladnja stresli.

Pladenj in pokrov sta izdelana iz visoko odporne in kakovostne plastike, ki omogoča čiščenje v pomivalnem stroju, medtem ko hladilna blazinica ni primerna za takšen način čiščenja.

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije: 12 × 32,5 × 33,7 cm

Tescoma: Hladilni pladenj


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%