Tescoma hladilni pladenj z nizkim pokrovom Delicia, 34 cm

Tescoma hladilni pladenj z nizkim pokrovom Delicia, 34 cm

Številka: 707115
Praktičen hladilni pladenj z nizkim pokrovom Tescoma Delicia, je kot nalašč za prenašanje in shranjevanje različnih vrst peciva, kanapejev, narezkov in veliko drugega. Opremljen je s priročno hladilno blazinico, premer pladnja pa znaša 34 cm. Celoten opis
Dostava Mimovrste
19,90 €
Vključno z DDV
11,49 €
-42%

Pri dobavitelju

25.1. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
27.1. predvidena dostava na dom
 

Številka: 707115

Predstavitev

Češka blagovna znamka Tescoma je bila ustanovljena leta 1992 in trg oskrbuje s široko paleto kuhinjskih pripomočkov, ki so izdelani iz vrhunskih materialov. Vsi njihovi izdelki so natančno izdelani, v originalni prvotni obliki.

Tescoma hladilni pladenj z nizkim pokrovom Delicia je nepogrešljiv kuhinjski dodatek, ki vam bo v pomoč pri shranjevanju in prenašanju različnih vrste peciva, kanapejev, narezkov in podobnih prehrambenih izdelkov.

Opremljen je s hladilno blazinico, ki je še posebej priročna v poletnih dneh in zagotavlja, da živila ostanejo sveža in okusna dalj časa. Ima priročen ročaj, ki vam bo v pomoč pri prenašanju in varnostne poklopce, ki bodo preprečevali, da bi vsebino pladnja stresli.

Pladenj in pokrov sta izdelana iz visoko odporne in kakovostne plastike, ki omogoča čiščenje v pomivalnem stroju, medtem ko hladilna blazinica ni primerna za takšen način čiščenja.

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije: 12 × 32,5 × 33,7 cm

Tescoma: Hladilni pladenj