Najdeno: 39

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Nerf pištola Mega Cycloneyhock-34%
37,99 €

25 €

Zadnji kos!

Cycloneyhock je prva pištolo v seriji MEGA z vrtljivim šaržerjem šestih nabojev. Uživajte v neprestani akciji z MEGA Cycloneyhock. Mega bo.


Nerf ACCUSTRIKE nadomestne puščice, 6 kosov-89%
11,99 €

1,30 €

Odlična cena

Nerfovi bojevniki bodo izgubili, če jim zmanjka nabojev. Lahko pa si pomagajo s tem nadomestnim paketom, ki vsebuje 6 puščic Accustrike. Te puščice so združljive z vsemi N-STRIKE Accustrike.


Nerf blaster AccuStrike FalconFire
27,99 €

22,60 €

Zadnji kos!

Nefr blaster FalconFire je del Nerf serije AccuStrike s posebnimi naboji, ki zagotavljajo večjo natančnost pri streljanju. Kos bo vsakemu nasprotniku v bitki.


Nerf blaster Mega Doublereach
48,99 €

43,80 €

Zadnji kos!

Nefr blaster Doublereach je zasnovan kakor prava bojna pištola in ima prostor za 6 mega nabojev. Kos bo vsakemu nasprotniku v bitki.


Nerf blaster Modulus Regulator
105,99 €

87,50 €

Zadnji kos!

Blaster Modulus Regulator ponuja tri različne možnosti streljanja nabojev. Priložen je paket 12 vložkov in 24 elitnih nabojev.


Nerf dodatki za Modulus Strik'n Defend
26,99 €

19 €

Zadnji kos!

Izboljšajte svoje NERF z obrambne elemente in se pripravite za katero koli akcijo! Ščit bo okrepila vašo obrambo in izboljšal vaš „napad“.


Nerf Elite naboji Mega
9,99 €

7,50 €

Zadnji kos!

Komplet 10 mega nabojev za nemoteno akcijo.


Nerf ELITE mega puščice 20 kosov-32%
14,78 €

10 €

Odlična cena

Osvoji 20 Mega puščic za Mega oddaljenost! To desetnadstropno pakiranje puščic, ki daleč letijo, to daje moč, ki jo potrebuješ, da bi osvojil premoč na igrišču. Puščice v letenju glasno žvižgajo.


Nerf Elite set 3 nabojev, Mega Pack-27%
10,99 €

8 €

Odlična cena

Mega paket s 3 rezervnimi naboji iz pene. Poskrbite, da boste imeli naboje vedno na zalogi. Primerni so za pištole istoimenskega proizvajalca.


Nerf blaster Mega Tri Break
26,99 €

20,70 €

Zadnji kos!

Pridružite se Nerf Mega bitki z Tri Break blasterjem, ki ima odprto tr3-puščično cev.


Nerf rezervni naboji AccuStrike, 24 kosov
11,99 €

10,70 €

Zadnji kos!

Nefr komplet rezervnih nabojev, kompatibilnih z vsemi blasterji iz serije AccuStrike. V pakiranju je 24 nabojev.


Nerf torba za naboje Elite-32%
27,99 €

19 €

Odlična cena

Praktična torba za vse uporabnike strelnega orožja in nabojev Nerf Elite. Ponaša se s kapaciteto za nabojnike z 6, 12 ali 18 naboji.


Nerf blaster ELITE Stryfe
41,99 €

32,50 €

Novi Nerf N-Strike Elite Stryfe blaster se ponaša s šestimi puščicami in vam omogoča streljanje z eno roko. Zadržite sprožilec, da vklopite motor, sprostite in hitro dosežite cilj z vsemi šestimi puščicami naenkrat.


Nerf blaster Modulus Mediator-32%
33,99 €

22,90 €

Odlična cena

Za maksimalno zmogljivost in super športne aktivnosti morate imeti svoj Nerf blaster. Sestavite svoje orožje za katero koli nalogo.


Nerf Elite puška Rough Cut
37,99 €

29,30 €

Kompaktna pištola omogoča izstrel dveh nabojev naenkrat do 23 metrov daleč. V pištolo lahko naenkrat naložimo 8 nabojev, ki jih s preprostim sistemom za naproženje lahko hitro izstrelimo enega za drugim.


Nerf blaster ZOMBIE Revreaper
41,99 €

31 €

Novo

Z novim Nerf Zombie Revreaper, bo zmaga nad zombiji na dosegu roke. Paket vsebuje 10 puščic.


Nerf Modulus ščit
15,99 €

12,50 €

Nefr ščit za Modulus blaster. S tem ščitom lahko otroci izboljšajo svoj blaster in ga nadgradijo, tako da bo njihov blaster kos vsaki pustolovščini ali bitki.


Nerf blaster SW E8 Beta 2
55,99 €

44,80 €

Doživite avanturo Star Wars z novim blasterom Beta 2, ki ga navdihuje značaj iz filmov. Paket vključuje en blaster in 3 naboje. Blaster izgleda skoraj kot pravi in vsebuje LED osvetlitev.


Nerf pištola Laser Ops Pro Alphapoint
40,36 €

37,01 €

Trenutno ni na zalogi

Pripravite se na akcijo z DeltaBurst pištolo! Nerf Laser Ops igralcem ponuja vse, kar potrebujejo, da uživajo v akciji laserskega boja na novi ravni. Pištola je opremljena s svetlobnimi in zvočnimi efekti, indikatorjem življenj, s strelivom in gumbom za hitro polnjenje. Lahko jo pritrdite na pametni telefon.;


Nerf Doomlands Persuader pištola
22,99 €

10,80 €

Trenutno ni na zalogi

NERF Doomlands Persuader pištola je primerna za vse mlade akcijske bojevnike. Njen mehanizem je prekrit s prozorno plastiko, tako da ga je mogoče opazovati med delovanjem.


Nerf Elite 12 kosov dodatnih puščic
6,99 €

5,40 €

Trenutno ni na zalogi

NERF Elite dodatne puščice 12kosov Če vam pri igri N-Strike Elite zmanjka puščic, imate smolo. Izgubili boste. Zato se zavarujte in pravočasno ukrepajte. Dodatne puščice NERF Elite 12 kosov.


Nerf blaster MEGA Hotshock
11,99 €

9,30 €

Trenutno ni na zalogi

Nerf MEGA Hotshock blaster strelja Mega puščice. Vstavite puščico Mega v cev, povlecite ročico nazaj in pritisnite na sprožilec.


Nerf pištola Modulus ECS-10
97,99 €

83,80 €

Trenutno ni na zalogi

NERF pištolo je mgooče kombinirati na veliko načinov. Z NERF modulom je mogoče zgraditi lasten model pištole, s kombinacijo modulov pa je mogoče ustvariti več kot 100 različnih kombinacij in funkcij pištol, ki bodo tako primerne za vsako nalogo in igro.


Nerf Modulus taktična luč
13,99 €

12,50 €

Trenutno ni na zalogi

Nefr taktična luč za Modulus blaster. S to lučjo lahko otroci izboljšajo svoj blaster in ga nadgradijo, tako da bo njihov blaster kos vsaki pustolovščini ali bitki.


Nerf pištola Laser Ops Pro DeltaBurst
67,30 €

61,70 €

Trenutno ni na zalogi

Pripravite se na akcijo z DeltaBurst pištolo! Nerf Laser Ops igralcem ponuja vse, kar potrebujejo, da uživajo v akciji laserskega boja na novi ravni. Pištola je opremljena s svetlobnimi in zvočnimi efekti, indikatorjem življenj, s strelivom in gumbom za hitro polnjenje. Lahko jo pritrdite na pametni telefon.


Nerf pištola MODULUS ChronoBarrel
21,39 €

19,27 €

Trenutno ni na zalogi

Otroci lahko nadgradijo svoj Nerf Modulus Ghost Ops s tem kompletom za nadgradnjo. Digitalni prikaz na glavi orožja Round Count vam prikaže število izstreljenih nabojev in število nabojev, ki so še ostali v nabojniku ter hkrati prikaže tudi hitrost v koliko hitrem času je bil naboj izstrelen.


Nerf pištola MODULUS Reflective Targetiung Kit
21,39 €

19,27 €

Trenutno ni na zalogi

Otroci lahko nadgradite svoj Nerf Modulus Ghost Ops s tem izboljšanim kompletom. V tem paketu bodo otroci našli Reflective Targetiung Kit, ki vsebuje LED diodo in dve tarči, ki sta osvetljeni z LED lučmi.


Nerf pištola MODULUS Shadow ops
58,81 €

52,09 €

Trenutno ni na zalogi

Ostanite v nevidnem načinu ali pa si osvetlite pot s pomočjo pištole Nerf Modulus Ghost Ops Evader! Ta avtomatska pištola ima prosojni okvir, ki zasveti, ko pritisnete na sprožilec. Pištolo imejte v nevidnem načinu med skrivnimi misijami, saj boste tako manj opazni. V temnih prostornih pa jo osvetlite.


Nerf pištola N-REBELLE Charmed Dauntless
8,99 €

5,30 €

Trenutno ni na zalogi

Pištola iz serije Rebelle v dizajnu Charmed Dauntless. Praktična pištola za neustrašne upornike ima tudi dodatek, ki se lahko uporablja kot zapestnica. Vsebuje tri izstrelke, ki lahko dosežejo do 22 m.


Nerf pištoli Laser Ops Pro Alphapoint, dvojno pakiranje
60,55 €

56,30 €

Trenutno ni na zalogi

Pripravite se na akcijo s tema dvema pištolama Nerf Laser Ops Alphapoint. Nerf Laser Ops igralcem ponuja vse, kar potrebujejo, da uživajo v akciji laserskega boja na novi ravni. Vsaka pištola je opremljena s svetlobnimi in zvočnimi efekti, indikatorjem življenj, s strelivom in gumbom za hitro polnjenje. Lahko jo pritrdite na pametni telefon.


Nerf SPD Filmsko orožje s pajkovo mrežo
29,16 €

25,34 €

Trenutno ni na zalogi

Posebno orožje, ki strelja mrežo je podoben tistemu, ki ga lahko vidite v novem animiranem filmu Spider-Man: Vzporedni svetovi. Po polnjenju posebnega orožja lahko z njim streljate tudi v vodo.