Sencor Penilnik in grelnik za mleko SMF 2020WH

Ocena: 4,5 115 ocen Znamka: Sencor Naša številka: 557374

Sencor Penilnik in grelnik za mleko SMF 2020WH

Penilnik in grelnik za mleko Sencor SMF 2020WH omogča penjenje mleka z ogrevanjem, penjenje mleka brez ogrevanja in ogrevanje mleka brez penjenja. Celoten opis

29.9
4.5 115

29,90 € vključno z DDV Redna cena: 32,90 €, Prihranite 3 € (9 %)

Naša številka: 557374

Število ocen: 14

Ocena: 4
  • Avtor je želel ostati anonimen

Grelnik dobro speni mleko, ima pa količinsko malce malo prostornino.

Ocena: 5
  • Avtor je želel ostati anonimen

Ugodna cena in zelo dobro speni mleko. Malo je res nerodno pomivanje, drugače pa zadovoljni.

Ocena: 5
  • Avtor je želel ostati anonimen

Zdaj ga imam že par mesecev, uporabljam ga večkrat tedensko in še vedno deluje odlično. Peni lahko le 1dl mleka naenkrat, kar je dovolj za enega, obiski pa bodo morali malo počakati :)

Vse ocene

Predstavitev

Opis artikla

Penilnik in grelnik za mleko Sencor SMF 2020WH je odličen pripomoček v kuhinji. Namenjen je za pripravo kav, kapučina, frapejev in tudi alkoholnih pijač, ki so izdelane z uporabo pene ali vročega mleka.

Omogoča tri popolnoma avtomatske načine delovanja:

Penjenje mleka z ogrevanjem (100 ml, približno 2 minuti.) Penjenje mleka brez ogrevanja (100 ml, približno 1,5 minute) Ogrevanje mleka brez penjenja (200 ml, približno 3 minute) Ima termostatsko nadzorovano končno temperaturo 68°C, kar zagotavlja optimalno temperaturo in preprečuje pregrevanje mleka. Površina proti prijemanju preprečuje oprijemanje in prežganje mleka ter omogoča lažje čiščenje. Magnetni brezkontaktni priključek za pritrditev priponke na gred v notranjosti vrča zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Ima dva priključka z enostavnim menjanjem, za penjenje in za mešanje. Prozorni pokrov olajša nadzor postopka. Ima oznake nivoja mleka 100/200 ml (znotraj).

Opremljen je s tristopenjskim gumbom vklop/izklop v kombinaciji z rdečo lučko, ki prikazuje stanje pripravljenosti in modro lučko, ki prikazuje delovanje. Zgornji del je toplotno izoliran. Ima avtomatski prehod v stanje pripravljenosti.

Naprava je primerna tudi za slušno prizadete, saj ima lučko delovanja. Za varnost poskrbi zaščita pred pregrevanjem. Osrednji priključek ima kot obračanja za 360°. Vhodna moč je 450 W. Ima 50 cm dolg električni kabel.

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Material plastika
Nastavljiva temperatura ne
Vhodna moč 450 W
Barva bela

Vprašajte nas o artiklu

Vas zanimajo dodatne informacije o artiklu?
Zastavite vprašanje našim prodajnim referentom.

Zastavite vprašanje