Candy FCPK 626 N/E vgradna pečica

Candy FCPK 626 N/E vgradna pečica

Številka: 1124848
5 let garancije
Candy FCPK 626 N/E je vgradna pečica s prostornino 70 l, ki ponuja 9 načinov pečenja. Odlikuje jo dvojni sistem čiščenja – Aqua Activa sistem na osnovi pare in samočistilna funkcija pirolize. Celoten opis
299,90 €
Vključno z DDV
289,98 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1124848

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o., vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

candy 5 let garancije

Enostavna priprava jedi

Candy FCPK 626 N/E vgradna pečica sodi v energijski razred A. Ponuja 9 načinov delovanja, njena prostornina pa znaša 70 litrov. Zaznamujejo jo popolnoma ravna steklena notranja vrata ter varen dotik zunanjosti. S pomočjo elektronske ure boste lahko nastavili čas pečenja in izbrali ustrezno temperaturo.

Prednost pečice je dvojni sistem čiščenja. Za vsakodnevno čiščenje je idealen Aqua Activa. Le-ta deluje na osnovi pare in omogoča preprosto odstranjevanje ostankov maščob iz notranjosti. Ko se nabere trdovratnejša umazanija, uporabite samočistilno funkcijo pirolize, da bo notranjost popolnoma čista brez napornega čiščenja. 

Candy FCPK 626 N/E

PIROLIZA

Čiščenje s pirolizo zmanjša čas čiščenja. Z vklopom funkcije se bo notranjost segrela do do 500 °C in s pomočjo tlaka spremenila vso maščobo in umazanijo v pepel. Po zaključenem programu se bo pečica samodejno ohladila na normalno temperaturo in se samodejno odklenila. Pepel samo še obrišite z vlažno krpo in pečica bo popolnoma čista.


AQUA ACTIVA

Dnevnemu čiščenju pečice je namenjen sistem Aqua Activa, ki deluje na osnovi pare. V vdolbino na dnu pečice vlijte 300 ml destilirane vode in izberite program Aqua Activa. Pečica se bo segrevala 30 minut pri 90 °C. Po koncu programa pečico samo še obrišite z vlažno krpo.


Tehnične podrobnosti

Prostornina 70 l
Vrsta pečice ventilacijska
Energijski razred A
Število programov 9
Čiščenje notranjosti pirloliza, Aqua Activa
Barva črna
Dimenzije (Š x V x G) 595 × 595 × 568 mm
Teža 32 kg
Indeks energijske učinkovitosti (EEI) 95,2
Poraba energije na cikel pri običajnem načinu 0,96 kWh
Poraba energije na cikel pri kroženju zraka z ventilatorjem 0,8 kWh
Poraba v stanju pripravljenosti 1 W
Število prostorov za peko 1
Toplotni vir elektrika

Garancija: 2 leti