Square Enix Final Fantasy XIV Online - Starter Pack igra (PC)

Znamka: Square Enix Naša številka: 1386118

Novo

Square Enix Final Fantasy XIV Online - Starter Pack igra (PC)

Odpravite se po širnem in vedno večjem svetu v spletnem igranju domišljijskih vlog, ki se odvija v vesolju Final Fantasy. Final Fantasy XIV Online – Starter Pack je igra namenjena igranju na PC. Celoten opis

8.78

8,78 € vključno z DDV Redna cena: 9,99 €, Prihranite 1,21 € (12 %)

Naša številka: 1386118

Predstavitev

Opis artikla

Final Fantasy XIV Online – Starter Pack

Raziščite širen, medsebojno povezan svet Eorzea v masivni izkušnji igranja domišljijskih vlog, ki jo je navdihnil dolgoletni niz iger Final Fantasy

Izberite raso, spol in poklic ter se odpravite na iskanje pustolovščin, pri čemer boste šli skozi mesta z visokimi stolpnicami, peščene puščave, goste gozdove in bleščeče obale med oblikovanjem lastne legende. 

V vsakem novem območju boste izkusili zgodbe in like, se zoperstavili novim sovražnikom ter zbrali nova orožja in oklepe. Potujte sami ali imejte prijatelje ob strani in se spopadajte z vedno bolj mogočnimi sovražniki med bojem za ohranjanje ravnovesja v tem ranljivem svetu. 

Vsebina

Starter Pack vključuje vso originalno vsebino iz igre Final Fantasy XIV: Realm Reborn, vključno z vsemi brezplačnimi posodobitvami.


Prilagodite svoj videz

Prilagodite svoj videz

Izbirajte med različnimi rasami in ozadji in nato še dodatno prilagodite videz svojega lika s prilagajanjem vsega od pričeske in barve kože do oblike oči in obraza ter višine in postave.

Izberite svoje zavezništvo

Izberite svoje zavezništvo

Izberite eno od treh različnih regij – Ul'dah, Gridania ali Limsa Lominsa – in se pogovorite z vodji mest, lokalnimi pomembneži in drugimi pustolovci, da odkrijete naloge in opravite potrebne korake, da razširite svoj vpliv po vsem svetu.

Igrajte s prijatelji

Igrajte s prijatelji

Raziščite svet poln drugih igralcev iz resničnega sveta, ki so na različnih stopnjah svoje pustolovščine. Posvetujte se z njimi in se jim pridružite pri nalogah ali pa povabite prijatelje, da se vam pridružijo na naslednji misiji.


Tehnične podrobnosti

Platforma PC
Zvrst igre MMO RPG
Starost od 16. leta dalje

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta konzole PC
PC igra da
Zvrst igre MMORPG
Različica programa Škatla
Virtualna resničnost ne
Priporočena starost od 16 leta
Igre za Kinect ne
Igra za MOVE ne
Igralne figure ne