EA Games igra Battlefield V (PC)

Ocena: 4 5 ocen Znamka: EA Games Naša številka: 1236074

Odlična cena

EA Games igra Battlefield V (PC)

Stopite v največji konflikt v zgodovini človeštva z igro Battlefield V , saj se serija vrača k svojim koreninam in prinaša še nikdar viden pogled na 2. svetovno vojno. Spustite se v več igralske bitke po vsem svetu ali pa bodite priča človeški drami v zgodbah vojne (War Stories) za samostojne igralce. Celoten opis

23.99
4 5

39,99 €
23,99 €
-40%

Naša številka: 1236074

Predstavitev

Opis artikla

Battlefield V

Stopite v največji konflikt v zgodovini človeštva z igro Battlefield V , saj se serija vrača k svojim koreninam in prinaša še nikdar viden pogled na 2. svetovno vojno S svojo četo se podajte v surove več igralske spopade v načinih, kot sta prostrani Grand Operations in sodelovalni način Combined Arms. Obenem pa lahko eno-igralskem načinu War Stories izkusite vojne zgodbe. Med spopadi na epskih in nepričakovanih lokacijah po vsem svetu boste lahko uživali v najbolj bogati in najbolj prepričljivi igri Battlefield doslej.

western-digital

Ključne lastnosti

  • 2. svetovna vojna, kot je še niste videli – Izkusite spopade v nepričakovanih, a ključnih trenutkih vojne, ko se serija Battlefield vrne k svojim koreninam.
  • 64-igralski način v kaotični totalni vojni – Vodite svojo četo v napeti večigralski izkušnji s prostranim načinom Grand Operations. Lotite se tradicionalnih načinov, kot je Conquest, ali pa stopite v četo skupaj s prijatelji v sodelovalnem načinu Combined Arms.
  • Najbolj fizičen Battlefield doslej – Po bojnem polju manevrirajte s prenovljenim gibanjem, utrdbami in mobilnimi orodji uničenja.
  • Podajte se v skrite zgodbe vojne – V enoigralskih zgodbah vojne (War Stories) boste lahko priča človeški drami, ki se odvija v globalnem spopadu. Na smučeh se spustite po norveških gorah v bitki za dostop do jedrskega orožja, stopite na prvo linijo francoskih kolonialnih enot ali pa se v Severni Afriki s skupino izobčencev podajte za sovražnikove položaje in povzročite zmedo.
  • Tides of War – Podajte se na potovanje, kjer stalno nove vsebine vas in vašo četo popeljejo na najrazličnejše lokacije 2. svetovne vojne, kjer vas čakajo nova bojišča in nova oprema.
western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Primerno za: PC
  • Zvrst igre: strelske
  • Starost: od 16. leta dalje

Video predstavitev


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta konzole PC
PC igra da
Zvrst igre Prvoosebne akcijske
Različica programa elektronski
Virtualna resničnost ne
Priporočena starost od 16 leta
Igre za Kinect ne
Igra za MOVE ne
Igralne figure ne