Bigben WRC 8 - Collectors Edition igra (PC)

Znamka: Bigben Naša številka: 2550323

Bigben WRC 8 - Collectors Edition igra (PC)

Uradna WRC simulacija zahvaljujoč prenovljenemu fizikalnemu pogonu poudarja realistično vožnjo. Prav tako prinaša izpopolnjen karierni način, dinamično vreme, ki še kako vpliva na vožnjo, petdeset ekip, štirinajst dežel z več kot sto dirkalnimi prizorišči iz WRC sezone 2019 in večigralstvo. Igra je primerna za igranje na osebnem računalniku. Celoten opis

65.62

69,99 € Vključno z DDV
65,62 €

Naša številka: 2550323

Predstavitev

Opis artikla

WRC 8 – Collectors Edition igra (PC)

Prvenstvo WRC je najbolj zahtevno in nepredvidljivo tekmovanje v motošportu na svetu. Vozniki, sovozniki in tehnično osebje se morajo nenehno prilagajati razmeram, da iz avtomobilov iztisnejo kar največ in postanejo najhitrejši na vseh podlagah, v vsakršnem vremenu in bodisi podnevi bodisi ponoči. 

WRC 8 vsebuje 50 ekip, 14 prog in več kot 100 etap prog iz sezone 2019. To pomeni največ vsebine v kateri koli tovrstni igri. Boste sprejeli izziv? 

Screenshot

Dinamično vreme in več načinov igranja

Zaradi novega, dinamičnega oponašanja vremena imajo sneg, dež in nevihte s točo večji vpliv, zaradi česar je vtis bolj življenjski. Oprijem se med tekmo spremeni, avte je treba nastavljati za vsako progo posebej, priporočljiva je modra izbira gum in ne škodi posvet z vremenarji, ki imajo vedno na zalogi nasvet. 

Samotarski način ponuja docela prenovljen in bolj realističen karierni način, kjer so pri razvoju pomagali pravi vozniki prvenstva WRC. Tu je treba urejati dejavnosti med tekmami, izvajati raziskave in z rezultati izboljševati dirkalnik ter zaposlovati čim boljši kader (mehanike, inženirje, zdravnike in vremenarje, finančnega direktorja, vodjo oddelka za stike za javnostjo in tako dalje). V večigralski način se vračajo tedenski izzivi in e-športni WRC. Oboje je bolj napeto kot kadar koli! 

Screenshot

Collectors Edition

Različica Collectors Edition vsebuje trimesečni dostop do pretočnega servisa WRC+ za neomejen ogled rally tekem, razširitev kariernega načina in legendarne avtomobile, kot je Ford Escort 1800.

Screenshot

Tehnične podrobnosti

Platforma PC
Zvrst igre dirkalna
Starost od 3. leta dalje

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta konzole PC
PC igra da
Zvrst igre Dirkalne
Različica programa Škatla
Virtualna resničnost ne
Priporočena starost od 3. leta
Igre za Kinect ne
Igra za MOVE ne
Igralne figure ne