RECORD Tappeti higienska podloga, 100/1, 60 x 60 cm

RECORD Tappeti higienska podloga, 100/1, 60 x 60 cm

Številka: 2865927
Samolepilna in izredno vpojna higienska podloga za mladičke in starejše pse. Absorbira neprijetne vonjave in ima vodooporno spodnjo plast. Pakiranje vsebje 100 kosov, velikosti 60 × 60 cm. Celoten opis
30,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Številka: 2865927

Predstavitev

Record Tappeti higienske podloge

Record higienska podloga je odličen prpomoček za vsakega lastnika pasjega mladička. V veliko pomoč vam bo pri navajanju mladička na sobno čistočo in ohranjanju higiene. Uporabite jo lahko tudi pri starejših, inkontinentnih ali okrevajočih psih. Podloga je izredno vpojna in je samolepilna. Izdelana je iz super vpojnih polimerov, ki absorbirajo vlago in neprijetne vonjave. Posebna notranja struktura preprečuje premikanje vpojnega materiala, ko je moker, nepropustni vodoodporni spodnji del pa preprečuje uhajanje tekočin in tako ohranja vaša tla čista in suha. Za stabilnost podloge skrbi protizdrsni sistemsamolepilnimi stranskimi vogali. Podlogo boste tako lahko dobro pritrdili na tla, brez da bi se premikala ali bi jo pes prenesel drugam. 

Glavne prednosti:

  • Nalepke na vogalih za pritrditev na tla
  • Tanka, vpojna in učinkovita
  • Notranji del iz čiste celuloze
  • Izdelana iz super vpojnih polimerov, ki absorbirajo vlago in neprijetne vonjave
  • Izredno vodoodporna podlaga
Record podloga

Uporaba

Vpojno podlogo postavite na želeno mesto, tako da je vpojna plast obrnjena navzgor, nepremočljivo plast pa obrnite navzdol. Njena posebna tekstura preprečuje premikanje vpojnega materiala, ko je moker, spodnji del pa preprečuje uhajanje/puščanje tekočin. Podloga vaša tla tako ohranja čista ter suha. Primerna tudi za zaščito pasjih posteljic, sedežnih garnitur, preprog, avtomobilskih sedežev in prenosnih torb/boksov.

Opozorilo

Podloge ne mečite v straniščno školjko.


Lastnosti

Dimenzije 60 × 60 cm
Pakiranje 100 kosov
Material čista celuloza s puhasto sredico, PE folija