PikaZoo podloge M

PikaZoo podloge M

Številka: 977634
Podloga za navajanje hišnih živali na čistočo se ponaša s visoko absorpcijsko sposobnostjo in vodoodporno folijo. Celoten opis
11,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 977634

Predstavitev

PikaZoo podloge M

Podloga za navajanje hišnih živali na čistočo, za dneve, ko ste odsotni dlje časa ali ne morete peljati svojega ljubljenčka na sprehod. Visoko absorpcijska sposobnost podloge in njena vodoodporna zaporna folija preprečujeta razlitje tekočine na tla ali na drugo površino. Primerno za zaščito površin, navajanje hišnih živali na čistočo, goneče pasje in mačje samičke.

PikaZoo podloge M

Uporaba

Podlogo postavite na določeno mesto in pasjega ali mačjega mladička učite, kje opravi potrebo. Ko to naredi, ga pohvalite. Tako bo vedel, da je naredil prav. Podloge preprečujejo širjenje neprijetnega vonja pasjega ali mačjega urina. Uporabljate jih lahko tudi kot zaščito tal, sedežnih garnitur, ležišča, prenosne kletke, avto-sedežev, ali jih pogrnete na tla za zaščito živali v zimskem času, ko so tla hladnejša. S tem preprečujete prezgodnjo inkontinenco vašega štirinožnega prijatelja. Manjše ali večje podloge lahko uporabljate tudi za navajanje mladičkov na čistočo, podloge so primerne tudi za goneče pasje in mačje samičke, ki so v obdobju brejosti ali času kotenja.


Tehnične podrobnosti

Pakiranje: 30 podlog v paketu
4 paketi v kartonu