Greatstore Stranišče za domače živali z umetno travo zeleno 76x51x3 cm WC

Greatstore Stranišče za domače živali z umetno travo zeleno 76x51x3 cm WC

Številka: 100065423000
Partnerska prodaja Odprodaja
Naše stranišče za domače živali s pladnjem in umetno travo bo izvrstno služilo kot učinkovita pomoč pri privajanju vaših hišnih ljubljenčkov na uporabo stranišča! Ta travnata preproga odlično simulira videz in občutek prave trave, zato vaši psi ne bodo imeli težav pri opravljanju svojih potreb na um Celoten opis
60,59 €
Vključno z DDV
48,10 €
-20%
Partner: Greatstore

Partnerska zaloga 5+ artikli

3.11. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100065423000

Predstavitev

Naše stranišče za domače živali s pladnjem in umetno travo bo izvrstno služilo kot učinkovita pomoč pri privajanju vaših hišnih ljubljenčkov na uporabo stranišča!

Ta travnata preproga odlično simulira videz in občutek prave trave, zato vaši psi ne bodo imeli težav pri opravljanju svojih potreb na umetni travi. To stranišče za privajanje vaših hišnih ljubljenčkov je izdelano iz neškodljivih materialov ter je varno zanje in za vaše otroke. Poleg tega je pladenj zasnovan tako, da bo tekočino shranil stran od vaših hišnih ljubljenčkov, kar preprečuje razlitje in nered. Stranišče za hišne ljubljenčke je preprosto za čiščenje.

S tem udobnim namenskim straniščem za hišne ljubljenčke boste lahko vzdrževali čistočo v svojem domu in jih navadili na red!

  • Barva: Zelena in črna
  • Dimenzije: 76 × 51 × 3 cm (D x Š x D)
  • Material stranišča: PP (polipropilen) in PS (polistiren)
  • Material umetne trave: PE (polietilen)
  • Zasnovana mreža
  • Enostavno čiščenje