Bruce H. Lipton: Učinek medenih tednov

Znamka: Naša številka: 662099
 Bruce H. Lipton: Učinek medenih tednov

Bruce H. Lipton: Učinek medenih tednov

Znanost o ustvarjanju nebes na zemlji Celoten opis

21.7

21,70 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Spoznajte, kako nam lahko kvantna fizika (dobre vibracije), biokemija (ljubezenski napoji) in psihologija (zavestni in nezavedni um) pomagajo pri ustvarjanju in ohranjanju zavestnih, ljubečih odnosov, ki lahko nazadnje ozdravijo tudi planet.

Spomnite se najlepšega ljubezenskega razmerja v svojem življenju – tistega, ki vam je povsem spodneslo tla pod nogami. Ljubila sta se dneve in noči, nista bila lačna, komaj kdaj vaju je zažejalo in imela sta neskončno energije: učinek medenih tednov, ki naj bi trajal večno.

Žal se medeni tedni pogosto izrodijo v vsakodnevno pričkanje, mogoče ločitev ali zgolj toleriranje. Dobra novica je, da ni nujno tako.

Bruce H. Lipton, avtor uspešnice Biologija prepričanj, v svoji najnovejši knjigi pojasni, kako lahko ustvarite učinek medenih tednov, pa tudi, kako ga uničite. Ko boste vedeli, kako ste ga ustvarili in kako ste ga izgubili, boste prenehali javkati nad slabo karmo v odnosih in podobno kot on oblikovali trajno srečen odnos, ki temelji na ljubezni, sodelovanju in sporazumevanju.

Podrobnosti:

  • Zbirka: NeZaVedno
  • Prevod: Vera Čertalič
  • Založba: Primus
  • Število strani: 157
  • Mere (mm): 140 × 220 × 10

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst partnerstvo, zakon
Založnik Primus
Vezanje mehka
Leto izdaje 2014
ISBN 9789616950053
Število strani 157