Teknos d.o.o.

Teknos Woodex Bioleum - olje za les, brezbarven 0,45L

Teknos Woodex Bioleum - olje za les

13,20 €

Produkt je namenjen vsem, ki vam narava nekaj pomeni in želite uporabljati proizvod sestavljen iz 60% obnovljivih virov. Z nakupom tega produkta prispevate k trajnosti in skrbite za okolje. Woodex Bioleum je olje na vodni osnovi, ki se ga nanese le enkrat.

Teknos Hirsivaha - vosek, rjavi 0,9L

Teknos Hirsivaha - vosek

19,10 €

Teknos transparentna barvna karta, odtenek T8011. Hirsivaha je izdelek primeren za vse, ki obožujete naraven in trajen izgled vaših lesenih notranjih površin. Izdelek vsebuje naravni vosek karnauba. Vosek lahko uporabite brezbarven ali pa ga obarvate v izbrane nianse.

Teknos Woodex Aqua Wood Oil - olje za les, rjav 0,9L

Teknos Woodex Aqua Wood Oil - olje za les

12,60 €

Woodex Aqua Wood Oil je dobra izbira za zaščito lesa, kjer želite doseči lep izgled in prijten otip. Če želite da les ohrani lep končni videz, ga je potrebno obnavljati vsako leto. Olje je na vodni osnovi in primerno za zunanjo uporabo.

Teknos Rensa Super Spray - univerzalno čistilo 1L

Teknos Rensa Super Spray - univerzalno čistilo 1L

10,40 €

Univerzalno čistilo, ki očisti vaše površine in jih pripravi za nadaljno obdelavo. Z uporabo Rense Super se boste izognili morebitni umazaniji, ki ni vidna očesu in preprečili napake pri barvanju. Rensa Super je čistilo v spreju, zato je uporaba resnično enostavna.

Teknos Rensa Terrace - čistilo za terase 1L

Teknos Rensa Terrace - čistilo za terase 1L

12,80 €

Odličen detergent za enostavno mehansko odstranjevanje umazanije, nečistoč in plesni z vaših površin. Dobro pripravi površino za nadaljno premazovanje z oljem. Uporabljamo ga za pranje lesenih teras in vrtnega pohištva.