Vitrifrigo VF45P kompresorska prenosna hladilna in zamrzovalna skrinja
843 € 735 €
Brezplačna dostava

Zadnji kos!

Prenosni kompresorski hladilnik in zamrzovalnik spada v energijski razred A++. Ima prostornino 45 litrov in zaslon. Vitrifrigo VF45P je primeren za hlajenje ali zamrzovanje hrane ter pijače in ima kakovostno izolacijo ter močan kompresor, ki zagotavlja hitro in učinkovito hlajenje.

Vitrifrigo VF35P kompresorska prenosna hladilna in zamrzovalna skrinja
827 € 722 €
Brezplačna dostava

Zadnji kos!

Prenosni kompresorski hladilnik in zamrzovalnik spada v energijski razred A++. Ima prostornino 35 litrov in zaslon. Vitrifrigo VF35P je primeren za hlajenje ali zamrzovanje hrane ter pijače in ima kakovostno izolacijo ter močan kompresor, ki zagotavlja hitro in učinkovito hlajenje.

Vitrifrigo VF65P kompresorska prenosna hladilna in zamrzovalna skrinja
944 € 824 €
Brezplačna dostava

Zadnji kos!

Prenosni kompresorski hladilnik in zamrzovalnik spada v energijski razred A++. Ima prostornino 65 litrov in zaslon. Vitrifrigo VF65P je primeren za hlajenje ali zamrzovanje hrane ter pijače in ima kakovostno izolacijo ter močan kompresor, ki zagotavlja hitro in učinkovito hlajenje.

Vitrifrigo VF16P kompresorska prenosna hladilna in zamrzovalna skrinja
680 € 594 €
Brezplačna dostava

Zadnji kos!

Prenosni kompresorski hladilnik in zamrzovalnik spada v energijski razred A++. Ima prostornino 16 litrov in zaslon. Vitrifrigo VF16P je primeren za hlajenje ali zamrzovanje hrane ter pijače in ima kakovostno izolacijo ter močan kompresor, ki zagotavlja hitro in učinkovito hlajenje.

ICOM Ročna VHF postaja IC-M93D z DSC funkcijo
450 € 425 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

IC-M93D je opremljena z velikim 2.3'' palčnim visoko kontrastnim Full Dot-Matrix LCD zaslonom, ki omogoča dobro vidljivost vseh prikazov tudi na direktni sončni svetlobi. Z ohišjem debeline le 38,5 mm je IC-M93D najtanjša ročna plavajoča DSC radijska postaja na svetu.

ICOM Vgradna VHF postaja IC-M330GE
295 € 275 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Icom-ov M330GE DSC GPS VHF fiksni radio je eden najmanjših fiksnih oziroma vgradnih VHF / DSC radijskih sprejemnikov na svetu s tako kompaktno sprednjo stranjo, da ustreza velikosti sodobnega pametnega telefona, zaradi česar je idealen za kabine z omejenim prostorom.

KENYON Frontier vgradni električni žar s pokrovom za notranjo ali zunanjo uporabo
1.130 € 1.020 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Žar Frontier je eden najbolje prodajanih žarov proizvajalca Kenyon. Večina žarov ima tako imenovane vroče in mrzle cone. Kenyon žari zagotavljajo enakomerno temperaturo po celotni žar plošči, kar pomeni, da lahko pečete na vseh 1000cm2 plošče. Namenjen je za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo.

ICOM Ročna VHF postaja IC-M85E
415 € 389 €
Brezplačna dostava

Zadnji kos!

IC-M85E je najbolj kompaktna in lahka pomorska ter kopenska hibridna radijska postaja na svetu.

ICOM Vgradna VHF postaja IC-M506GE
650 € 620 €
Brezplačna dostava

Zadnji kos!

IC-M506 je VHF radijska postaja opremljena z vsemi funkcionalnostmi. Ponaša se z integriranim AIS sprejemnikom, NMEA 2000 omrežjem, možnostjo snemanja pogovora , aktivnim mikrofon s filtracijo šumov iz okolja, novim enostavnejšim uporabniškim menijem in velikim dot matrix zaslonom visoke kvalitete.

ICOM Vgradna VHF postaja IC-M605
1.199 € 1.140 €
Brezplačna dostava

Zadnji kos!

IC-M506 je VHF radijska postaja opremljena z vsemi funkcionalnostmi. Ponaša se z integriranim AIS sprejemnikom, NMEA 2000 omrežjem, možnostjo snemanja pogovora, aktivnim mikrofon s filtracijo šumov iz okolja, novim enostavnejšim uporabniškim menijem in velikim dot matrix zaslonom visoke kvalitete.