LINIT DESIGN Sestavljanka kontinenti
44,99 € 39,99 €

Samo pri nas

Spoznavanje in učenje kontinentov skozi vizualno percepcijo – po Montessori pedagogiki. Sestavljanka je odlična za učenje kontinentov skozi vizualno percepcijo. Posamezen kontinent se odstrani z leseno ročko. Spodaj je vpisano ime kontinenta, ki pomaga otroku pri preverjanju znanja in pravilnosti.

LINIT DESIGN Števila po Montessori pedagogiki
23,99 €

Lesena sestavljanka po Montessori pedagogiki s katero otrok spoznava: oblike številk in poveže številko s količino. Zaradi specifičnega načina zlaganja krogcev spoznava razliko med parnimi in neparnimi števili.

LINIT DESIGN Sestavljanka abeceda - velike tiskane črke
29,99 € 25,99 €

Lesena sestavljanka Abeceda po Montessori pedagogiki. S to sestavljanko otrok spoznava velike tiskane črke. Spoznava razliko med samoglasniki in soglasniki, ki so obarvani z različnima barvama. Prav tako se nauči zaporedja črk – abecede.

LINIT DESIGN Ploščice za vaje pisanja s podlogo
39,99 €

KOMPLET 16 PLOŠČIC ZA VAJE PISANJA IN PODLOGA ZA PISANJE Ploščice so idealne za vaje pisanja že pred vstopom otroka v šolo. Otrok s prstom prehaja preko črne linije in tako vadi prve gibe, ki so tako zelo pomembni, ko otrok pričenja s pisanjem.

LINIT DESIGN Pisane ribice
34,99 € 30,99 €

Samo pri nas

MULTIFUNKCIONALNA IGRAČKA 3 V 1. Pri otroku razvija vizualno percepcijo, koordinacijo oko – roka, fino motoriko in pincetni prijem, prostorske veščine, pozornost in koncentracijo, ustvarja občutek zadovoljstva.

LINIT DESIGN PLOŠČA ZA RAZVOJ BILATERALNE KOORDINACIJE - KROG
19,99 € 17,99 €

Izdelek spada med terapevtske materiale, ki se uporabljajo pri tehniki Braingym. Tehniko Braingym je leta 1969 izumil znanstvenik Paul Dennison. Imenuje se tudi gimnastika za možgane.. Namen programa je v celoti aktivirati možgane za učenje z uporabo gibanja.

LINIT DESIGN Škatla razumevanja stalnosti predmeta
26,99 €

Samo pri nas

S to aktivnostjo otroci v zgodnjem obdobju spoznavajo, da predmet obstaja tudi, če ga ne vidijo. Ko otrok vstavi žogico skozi odprtino, se le-ta odkotali ven, tako da jo otrok vidi. S tem pridobiva zelo potrebne veščine in spoznanja o stalnosti predmeta.

LINIT DESIGN GEO PLOŠČA
30,99 €

Samo pri nas

Razvoj ročnih spretnosti in spoznavanje geometrijskih likov! Plošča je pakirana v leseni škatli s pokrovom dimenzije 42 cm x 30 cm krat 6 cm.

LINIT DESIGN Sestavljanka človeško telo
34,99 € 29,99 €

Samo pri nas

Ta čudovita sestavljanka otroku natančno prikaže organe človeškega telesa, kje v telesu se nahajajo, kakšne oblike so in velikosti v razmerju velikosti telesa in ostalih organov.

LINIT DESIGN Poišči par
9,99 €

Lesena podloga, ki omogoča ogromno možnosti za uporabo – otroci vaje z gumicami naravnost obožujejo! Okenca so velika 5 X 5 cm. V njih se postavijo naloge, ki jih otrok povezuje. To so lahko naloge po določeni temi. Naloga otroka je, da poišče ustrezno povezavo leve in desne strani.

LINIT DESIGN Steblo skozi letne čase
34,99 € 30,99 €

Otrok vstavlja cvetove in liste na steblo. S tem razvija fino motoriko in koordinacijo oko – roka. Spoznava, da se drevo spreminja glede na letne čase. Ime letnega časa je iste barve kot so dodatki, ki jih mora otrok vstaviti na drevo, kar mu omogoča kontrolo, da pravilno izvaja nalogo.

LINIT DESIGN Igra spomina - živali Evrope
14,99 €

gra je odličen pripomoček za učenje in spoznavanje živali, ki živijo v Evropi. Igro lahko popestrite in nadgradite tako, da otrok, ko najde par: žival naglas poimenuje, navede njen življenjski prostor, pove s čim se prehranjuje, kaj so njene lastnosti, kdo so njeni sovražniki… .

LINIT DESIGN Lesena sestavljanka živali Evrope
34,99 € 29,99 €

Čudovita lesena sestavljanka, ki otroku ponuja veliko učenja ob igri. Spoznaval bo značilne živali Evrope. Vsaka živalica je ročno barvana in narejena tako ,da je otroku prijazna.

LINIT DESIGN Plošča narava s figuricami safari - komplet
39,99 € 35,99 €

Podloga za igro je odlična simbolna igra z malimi živalmi in ljudmi. Otrok ima možnost zlagati drevesa kot sam želi in si kreira svojo igro. Komplet vsebuje:

PODLOGO ZA IGRO

12 SAFARI FIGURIC

3 LESENA DREVESA

LINIT DESIGN Tetris - igra razmišljanja
9,99 €

Samo pri nas

Kdo se še spomni legendarne igre Tetris, ki smo jo tako radi igrali na računalniku? Sedaj vam ponujamo leseno, poučno in zabavno igro tudi mi. .

LINIT DESIGN Hanoi stolp - za nadarjene
26,99 €

Didaktičen material za nadarjene Ta izobraževalni pripomoček pomaga pri razvijanju matematičnih veščin in vzpodbuja algoritmičen način razmišljanja. Z vajo se vzpodbuja število sinaps v možganih, pripomoček je odličen tako za otroke, kot odrasle in starejše za krepitev spomina.

LINIT DESIGN Lesena sestavljanka deli metulja
14,99 €

Samo pri nas

LESENA SESTAVLJANKA DELI METULJA 14.99€

Lesena sestavljanka s katero otrok spoznava posamezne dele Metulja. Poleg izobraževalnega namena otrok s sestavljanko: vadi fino motoriko, koordinacijo oko-roka razvija govorne spretnosti.

LINIT DESIGN Ploščice za vaje pisanja
34,99 € 30,99 €

Potrebna je pravilna gibljivost v zapestju, da otrok lahko usvaja pravilne tehnike pisanja. Otroku ponudite, da po vaji na ploščici enako izvede v drobnem pesku (mivka), moki ali kakšnem podobnem drobnem materialu.

LINIT DESIGN Sestavljanka čustva
31,99 €

Samo pri nas

Proizvod je sestavljen iz osmih obrazov, ki predstavljajo 4 osnovna čustva. Sestavljanka je shranjena v leseni škatli s pokrovom. Določeni kosi so označeni s kontrolnimi točkami, kar pomaga otroku pri sestavljanju.

LINIT DESIGN Škatla razumevanja stalnosti predmeta 3 Po Montessori pedagogiki
16,99 €

Samo pri nas

Po Montessori pedagogiki

Didaktičen pripomoček s katerim otrok spoznava, da predmet obstaja tudi, kadar ga ne vidi. Z njim malčki razvijajo pozornost in spoznavajo čustva, ki jih doživljajo ob samostojnem uspehu.
Otrok razvija:

  • koordinacijo oko-roka
  • kontrolo mišic dlani, zapestja in prstov.
LINIT DESIGN Čustva - igra spomina
11,99 €

Odličen pripomoček, da otrok z igro in zabavo spoznava in prepoznava čustva.

V kompletu je 16 ploščic s katerimi se ustvari 8 parov, ki ponazarjajo 4 osnovna človekova čustva:

veselje, žalost, jeza, strah.

LINIT DESIGN Igra z vrvicami - steblo
34,99 €

Multifunkcionalna igračka tri v enem s katero otrok vadi fino motoriko in pridobiva ročne spretnosti, ki jih bo potreboval pri pisanju.

LINIT DESIGN Lesena sestavljanka deli čebele
14,99 €

Lesena sestavljanka s katero otrok spoznava posamezne dele Čebele. Poleg izobraževalnega namena otrok s sestavljanko: vadi fino motoriko, koordinacijo oko-roka razvija govorne spretnosti.

LINIT DESIGN Lesena sestavljanka listje
25,99 € 23,99 €

Kako lahko tudi ob deževnih dneh otrok spoznava naravo? Kako ga z igro popeljati med drevesa in ga naučiti prepoznavati posamezne vrste? Želiš izbrati nekaj kar bo otroku pomagalo spoznavati tudi črke in se učiti brati?

LINIT DESIGN Ležeča osmica
19,99 €

Samo pri nas

Material za razvoj:

pozornosti,

koncentracije,

vizualne percepcije,

okolomotorike (delovanje roke in očesa). Delovanje navzgor, navzdol, levo in desno,

spretnost prečkanja sredinskega polja (pomembno za učenje branja in pisanja, za koncentrirano sledenje pouku in domače učenje).

LINIT DESIGN Logopedska družabna igra
89,99 € 79,99 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Družabna igra skozi katero otroci opravljajo vaje za razvoj govornega aparata. Cilj igre je zabava in to, da otrok ponavlja vaje za katere ob rednih ponavljanjih izgubi interes in motivacijo. Navodila za uporabo