Heart still

Komfi Ženske bombažne pajkice 7/8, temno modra, 38

Komfi Ženske bombažne pajkice 7/8

17,90 €

Komfi pajkice 7/8 so idealna izbira za vse aktivne ženske, ki prisegate na udobje in kvaliteto. Tkanina se ponaša z Oeko-tex certifikatom. Kar 92% bombaža in 8% elastana omogočata super zračnost in raztegljivost pajkic. Na voljo so v več barvah v velikostih od 36 do 50.

Partner: Heart still
Komfi Ženske bombažne termo pajkice - kosmatene, črna, 38

Komfi Ženske bombažne termo pajkice - kosmatene

28,90 €

Komfi termo pajkice so najbolj tople pajkice v Komfi ponudbi. Sestojijo iz 90% poliamida in 10% elastana, kar jim omogoča, da odlično zadržujejo telesno toploto in so ob enem dobro raztegljive. Na voljo so v več barvah in v velikostih od 36 do 48.

Partner: Heart still
Komfi Ženske bombažne kolesarke, črna, 48

Komfi Ženske bombažne kolesarke

16,50 €

Komfi kolesarke so idealna izbira hlač za vse aktivne ženske, ki prisegate na udobje in kvaliteto. Tkanina se ponaša z Oeko-tex certifikatom. Kar 92% bombaža in 8% elastana omogočata super zračnost in raztegljivost kolesark. Na voljo so v več barvah in v velikostih od 36 do 52.

Partner: Heart still
Komfi Ženske bombažne pajkice - tanek material, temno modra, 40

Komfi Ženske bombažne pajkice - tanek material

18,90 €

Komfi tanke pajkice so idealna izbira za vse aktivne ženske, ki prisegate na udobje in kvaliteto. Tkanina se ponaša z Oeko-tex certifikatom. Kar 92% bombaža in 8% elastana omogočata super zračnost in raztegljivost pajkic. Na voljo so v več barvah v velikostih od 36 do 52.

Partner: Heart still
Komfi Ženske bombažne dolge hlače punto roma z dekorativno zadrgo, temno modra, 50

Komfi Ženske bombažne dolge hlače punto roma z dekorativno zadrgo

34,50 €

Komfi dolge hlače punto roma z zadrgo so idealna izbira za vse aktivne ženske, ki prisegate na udobje in kvaliteto. Tkanina sestoji iz 70% bombaža, 25% poliestra in 5% elastana, kar hlačam omogoča zračnost in raztegljivost. Hlače so na voljo so v več barvah in v velikostih od 36 do 54.

Partner: Heart still
Komfi Ženske bombažne kratke hlače, temno modra, 44

Komfi Ženske bombažne kratke hlače

15,50 €

Komfi kratke hlače so idealna izbira kratkih hlač za vse aktivne ženske, ki prisegate na udobje in kvaliteto. Tkanina se ponaša z Oeko-tex certifikatom. Kar 92% bombaža in 8% elastana omogočata super zračnost in raztegljivost kratkih hlač. Na voljo so v več barvah in v velikostih od 36 do 48.

Partner: Heart still
Komfi Ženske bombažne kapri hlače, temno modra, 54

Komfi Ženske bombažne kapri hlače

20,90 €

Komfi kapri hlače so idealna izbira za vse aktivne ženske, ki prisegate na udobje in kvaliteto. Tkanina se ponaša z Oeko-tex certifikatom. Kar 92% bombaža in 8% elastana omogočata super zračnost in raztegljivost kapri hlač. Na voljo so v več barvah in v velikostih od 36 do 54.

Partner: Heart still
Komfi Ženske bombažne klasične hlače z žepi, temno siva, 54

Komfi Ženske bombažne klasične hlače z žepi

30,90 €

Komfi dolge klasične hlače z žepoma so idealna izbira za vse aktivne ženske, ki prisegate na udobje in kvaliteto. Tkanina se ponaša z Oeko-tex certifikatom. Kar 92% bombaža in 8% elastana omogočata super zračnost in raztegljivost hlač. Na voljo so v več barvah v velikostih od 38 do 54.

Partner: Heart still
Komfi Ženske bombažne hlače z žepi - tanek material, črna, 48

Komfi Ženske bombažne hlače z žepi - tanek material

28,90 €

Komfi tanke dolge hlače z žepi so idealna izbira za vse aktivne ženske, ki prisegate na udobje in kvaliteto. Tkanina se ponaša z Oeko-tex certifikatom. Kar 92% bombaža in 8% elastana omogočata super zračnost in raztegljivost hlač. Na voljo so v več barvah in v velikostih od 36 do 54.

Partner: Heart still