Docyke Sestavljiva vozila M paket
249 €

V paketu M boste našli več kot 40 (vsi modeli iz S Paket + 20 novih) zabavnih izvedb, od najpreprostejše rolke do več vrst štirikolesnikov za eno ali več oseb. Večji paket za še več zabave!

Docyke Sestavljiva vozila S paket
149 €

Najmanjši paket za vaše najmlajše. Podarite jim zbirko več kot dvajsetih zabavnih modelov v enem paketu, ki vsebuje trikolesnike, skiroje, poganjalnike, veliko aktivne zabave in priložnosti za ustvarjalno razmišljanje. Paket je primeren za otroke do 5 let starosti.

Docyke Sestavljiva vozila L paket
499 €

Paket L je največji neelektrični paket v katerem boste lahko razpolagali z več kot 60 (vsi modeli iz M Paket + 20 novih) standardnimi modeli. Paket vključuje modele na pedala-vaš otrok se bo lahko zabaval na dvo, tri ali štirikolesniku v stoječem, sedečem ali ležečem položaju,

Docyke Gokart sestavljiva vozila
799 €

Najobsežnejši paket za največ zabave! Paket Gokart vsebuje elektromotorni pogon, ki ga lahko namestite na 15 ali več modelov, tudi modeli iz L paketa. Nudimo vam skiroje, motorje, chopperje, štirikolesnike za 1 ali več oseb, zagotavljamo pa vam ure in ure zabave.

Docyke Sestavljiva vozila E nadgradnja
399 €

V paketu E-nadgradnja so priloženi vsi sestavni deli za nadgradnjo L paketa v Gokart paket in s tem nudi možnost sestavljanja dodatnih 15 novih modelov na elektromotorni pogon.