Philips likalni sistem GC8942/20

Ocena: 4,5 15 ocen Znamka: Philips Naša številka: 1279005

Philips likalni sistem GC8942/20

Philipsov likalni sistem je izjemno lahek in enostaven za uporabo, hkrati pa se ponaša z izjemnim izpustom pare. Celoten opis

287.69
4.5 15

287,69 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 1279005

Predstavitev

Opis artikla

slika

Dotični neverjetno lahek in zmogljiv likalni sistem vam zahvaljujoč se tehnologiji OptimalTemp omogoča likanje brez prilagajanja temperaturnega regulatorja ali izbiranja nastavitev. Perila vam tako ne bo potrebno razvrščati, niti ne bo potrebno čakati, da se likalnik segreje oziroma ohladi. Likalnik je v vsakem trenutku pripravljen na likanje katerekoli tkanine, od svile pa vse do jeansa.

Tehnologija OptimalTemp vam zagotavlja še, da z dotičnim likalnikom ne boste nikoli prežgali tkanin, ki jih je mogoče likati. Likalnik lahko celo z navzdol obrnjeno likalno ploščo pustite na oblačilih ali likalni deski. Oblačila ne bodo prežgana, niti se ne bodo svetila. 

Likalnik je neverjetno lahek, zaradi česar je primeren tudi za navpično likanje zaves in visečih oblačil. Uporaba je zahvaljujoč se gladkemu drsenju in neobremenjevanju zapestja udobna in hitra


Močan in neprekinjen izpust pare je kos tudi najdebelejšim tkaninam. Dodatni izpust pare lahko usmerite natanko tja, kjer ga potrebujete. Odličen je za navpično likanje s paro za osvežitev oblek in zaves. 

Likalna plošča SteamGlideAdvanced zagotavlja vrhunsko drsenje in največjo odpornost proti praskam. Osnova iz nerjavnega jekla je še enkrat trša od običajne aluminijaste, patentirana 6-plastna prevleka z naprednim titanovim slojem pa gladko drsi, kar omogoča najhitrejše rezultate. 

Z rednim odstranjevanjem vodnega kamna zaščitite svoj likalnik, podaljšate njegovo življenjsko dobo in zagotovite najboljše delovanje pare. Sistem Easy De-Calc neprekinjeno zbira vodni kamen, indikator pa vas obvesti, ko morate posodo izprazniti.

uživajte


slika

1,8-litrska prozorna posoda vam omogoča 2 uri neprekinjene uporabe. Ko se bo posoda za vodo izpraznila, vas bo na to opozoril indikator. Posodo lahko skozi velika vratca za dolivanje vode kadarkoli napolnite z vodo iz pipe. 

Za enostavno prenašanje po hiši in zaščito pred nenamernim dotikom vroče likalne plošče likalnik zanesljivo pritrdite na osnovno enoto.

Če likalnika nekaj minut ne uporabljate, ga funkcija samodejnega varnostnega izklopa samodejno izklopi, kar omogoča varčevanje z energijo. Za slednje poskrbi tudi varni način ECO, ki zmanjša porabo energije pri oblačilih, ki potrebujejo manj pare.


Tehnične podrobnosti

Barva modra
Brez prežganin DA
Brez prilagajanja temperature DA
Tlak največ 7,5 bara
Dodaten izpust pare do 480 g
Snemljiv zbiralnik za vodo DA
Prostornina zbiralnika za vodo 1800 ml
Zaklep za prenašanje za prenašanje in varnost
Odstranjevanje vodnega kamna in čiščenje Easy De-Calc
Samodejni varnostni izklop DA
Dolžina cevi 1,7 m
Dolžina napajalnega kabla 1,65 m
Primerno za vodo iz pipe DA
Neprekinjena para do 120 g/min
Napajanje največ 2100 W
Pripravljeno za uporabo 2 min
Napetost 220–240 V
Varčevanje z energijo DA
Dimenzije 239 × 269 × 426 mm
Teža 5,5 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Likalna plošča Nerjaveče jeklo
izpust pare 480 g/min
Visokotlačna para da
Vhodna moč 2100 W
Brezžično ne
Funkcija samodejnega izklopa da
Navpična para da
Sistem proti vodnemu kamnu da
Sistem za samodejno čiščenje da
Prostornina posode 1800 ml
Konstantna para 120 g/min
Vrteč priključni kabel da
Zaklep da
Dolžina vhodnega kabla 1.6 m
Teža 5.6 kg
Barva modra
Smart ne