Mill PA900WIFI3 panelni konvekcijski radiator, Wi-Fi, 900W, jeklo

Mill PA900WIFI3 panelni konvekcijski radiator, Wi-Fi, 900W, jeklo

Številka: 4032728
Panelni grelnik 900 W se predstavlja z vrhunskim izgledom, ki je postal ikona na področju panelnih grelnikov. Inovativna oblika odlično pristoji vašemu prostoru, hkrati pa ohranja vse funkcionalnosti Mill grelnikov, s katerimi bodo vaši prostori prijetno topli. Celoten opis
Dostava Mimovrste
129,91 €
Vključno z DDV

Na zalogi v skladišču 5 artikli

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 
25.1. predvidena dostava na dom
 

Številka: 4032728

Predstavitev

PA900WIFI3 panelni konvekcijski radiator

Pri podjetju Mill so v sodelovanju z Eker Design spremenili pojem panelnih grelnikov. Zasnovali so izdelek, ki tako oblikovno kot funkcionalno predstavlja odlično izbiro za ogrevanje vaših domov, hkrati pa s svojim dizajnom privablja poglede.

Ljudje si sedaj resnično lahko privoščijo udobno življenje,zato je zdaj na voljo v celoti integriran grelnik z vgrajenim Wi-FI, preko katerega je mogoče grelnike nadzorovati s pritiskom na gumb preko Millheat App. Z aplikacijo lahko nadzirate različne lokacije (dom, …) in nastavljate stopnjo ogrevanja. Aplikacija je povsem brezplačna brez skritih stroškov.

1

1

Aplikacija Millheat

Aplikacija vam sedaj omogoča svobodno nadziranje vaših grelnikov iz vsake lokacije na svetu. Aplikaciji preprosto povejte svoj običajen urnik in samodejno bo nastavila temperaturo za vas, tako da bo vaše življenje postalo preprosto in udobno. Aplikacija je narejena tako, da zazanava vsak grelnik, ki je nameščen, priključen na hišo in določeno sobo. Prostor je lahko sestavljen iz enega ali več grelnikov, tako bo vaša temperatura vedno ustrazala vašim željam. 


Vgrajen WiFi

Grelniki imajo sedaj vgrajen WiFi. To pomeni, da ni potrebe po ročnem spreminjanju termostata. Grelniki se bodo neposredno povezali z omrežjem WiFi. Nov WiFi čip omogoča izjemno enostavno povezavo z Bluetooth, ki samodejno poveže napravo z vašim WiFi omrežjem, ne glede na vrsto usmerjevalnika, ki ga imate.

1

Tehnične podrobnosti

Moč 900 W
Termostat WiFi
Material grelnega elementa aluminij
Material spredaj jeklo
Barva Bela
Kabel Bel, 130 cm
Izhod za kabel desna stran
Ozemljitev Da
IP klasifikacija IPX4 (odobreno za uporabo v kopalniškem območju 2)
Dimenzije 85,0 × 8,6 × 40,0 cm
Wi-Fi Da

Garancija: 2 leti