Pampers plenice Premium Care Pants 5 (12-17 kg) Mega Box 80 kosov

Pampers plenice Premium Care Pants 5 (12-17 kg) Mega Box 80 kosov

Številka: 1284347
Hlačne plenice Premium Pants 5 Junior, 80 kosov. Zahvaljujoč širokemu svilnatemu pasu, ki se prilagodi vsakemu otroškemu gibanju, se udobno prilegajo in pomagajo nuditi zaščito. – Dojenčkovo kožo ohranjajo suho do 12 ur, tako kot naše redne plenice. Celoten opis
38,71 €
Vključno z DDV
25,02 €
0,31 €/Kos
-35%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

18.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
19.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1284347

Predstavitev

Opis izdelka

Vsak dan prinaša nove izkušnje, ki otroku pomagajo pri razvoju. Ko otroci začnejo hoditi, se morajo v svojih plenicah počutiti suhe in udobne, manj ko zaznavajo plenice, bolj se lahko osredotočijo na odkrivanje sveta.

Zato smo ustvarili nove hlačne plenice Pampers Premium Care, ki so izdelani posebej za otroke, ki se že plazijo in hodijo:

 • Zahvaljujoč širokemu svilnatemu pasu, ki se prilagodi vsakemu otroškemu gibanju, se udobno prilegajo in pomagajo nuditi zaščito.
 • Dojenčkovo kožo ohranjajo suho do 12 ur, tako kot naše redne plenice.
 • Enostavno se zamenjajo, kot hlače.

Priporočamo, da jo uporabite, ko otrok vstane, še posebej čez dan, ko je malček aktiven.

.

Pampers Premium Care Pants

Kako uporabljati hlačne plenice Premium Care Pants?

Izvedite več

Kdaj zamenjati plenico?

V prvih nekaj mesecih, lahko zamenjate plenice do 10-krat v 24 urah. Plenice je treba zamenjati, kadar so mokre ali umazane. Vaš otrok to običajno ve (vendar ne vedno). Za super absorbirane plenice, kot je Pampers, boste vedeli, da so mokre takrat, ko vidite grudice vpojnega materiala.

V nadaljevanju je nekaj pogostih situacij, ko je potrebno zamenjati plenico:

 • Takoj pred ali po vsakem hranjenju
 • Po vsakem blatu
 • Pred spanjem
 • Ko se vaš otrok zbudi
 • Preden greste z otrokom ven.

Umetnost previjanja

Pampers plenice so oblikovane tako, da ustrezajo obliki otroškega telesa in se odlično prilegajo, da se počutijo udobno. Ko menjate plenice, ne upognite pasu ali nastavite rokave okoli nog

 • Pritrdite pasove, ki so vzporedni s pasom in sredino pritrdilnega območja s slikami.
 • Uporabite slike kot vodilo za zagotovitev enakomerne pritrditve pritrdilnih trakov.
 • Da bi pritrdilni trakovi ohranili svojo lepilno moč, ne smejo priti v stik z otroškimi izdelki, kot je otroški puder.

Kako očistiti otroško zadnjico

Vsi otroški čistilni robčki Pampers pomagajo odstraniti bakterije, tudi po kopanju. Ko jih previjate, jih imejte pri roki, da bo vaš otrok čist in zaščiten. Če previjate deklico, vedno obrišite od spredaj nazaj, s tem zmanjšate količino blata, ki bi lahko prišlo na njene genitalije. Očistite tudi vsa druga mesta, saj se lahko v gubah okoli genitalij skriva urin in umazanija.

Zdravljenje in preprečevanje pleničnega dermatitisa

Rdeč izpuščaj na trebuhu otroka lahko pomeni plenični dermatitis. Lahko ga povzroči več dejavnikov, vključno z ostanki urina in blata, ki ostanejo v stiku s kožo, če plenice dolgo časa niste zamenjali ali med uživanjem antibiotikov. Ko vaš otrok prične jesti gosto hrano, vedno počakajte nekaj dni pred njegovim novim obrokom, da vidite, ali je alergičen na hrano. Če ima vaš otrok plenični dermatitis, očistite celotno območje zadnjice nežno, vendar temeljito z otroškim čistilnim robčkom. Prav tako je koristno, da kožo pustite na zraku. Če se izpuščaj ne izboljša, se obrnite na otrokovega zdravnika.

Kako najti plenice prave velikosti

Tako kot vi, otroci radi nosijo tisto, kar se jim dobro prilega. Izberite velikost plenice, ki se ne vzpenja na otroka in mu ne pade, ko se vzpenja in igra. To bo pomagalo preprečiti nenačrtovano. In ne pozabite, ko boste uporabili večjo plenico, bo ta imela boljšo absorpcijsko sposobnost.

Varno previjanje

Kupujete najmodernejše igrače za otroke, a na koncu se otrok raje igra s tem, kar mu pade v roko – na primer s plenicami. Zato je pomembno, da plenice ostanejo tam, kjer morajo biti, na zadnjici vašega otroka. Ne dovolite, da bi vaš otrok plenico vstavil v usta. Zavrzite plenico, ki je raztrgana ali poškodovana, in preberite opozorila na vsakem paketu.

Dejstva o vpojnih materialih v plenicah

AGM je vpojni gel material, ki se pogosto uporablja kot polnilo za plenice, da absorbira vlago. Povsem normalno je, da na koži občasno opazite gel, še posebej, če je plenica premočena. Gel se enostavno odstrani z uporabo otroškega čistilnega robčka, s katerim obrišete kožo vašega dojenčka.

Ta material ima dolgo zgodovino varne uporabe v količini proizvoda in se uporablja že več kot desetletje. Vpojni gel material je tesno povezan z dodatki, ki se pogosto uporabljajo v kozmetiki in v predelavi hrane.

Shranjevanje plenic

Plenic shranjujte v prostoru, zaščitenem pred ekstremnimi temperaturami in vlažnostjo, proč od aromatičnih izdelkov. Priporočamo, da plenice shranjujete v suhem prostoru.