Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Pampers plenice Active Baby 4+ Maxi (10-15 kg) 70 kosov

Pampers plenice Active Baby 4+ Maxi (10-15 kg) 70 kosov

Številka: 769406
Odlična cena
Pampers plenice Active Baby 4+ Maxi, veliko pakiranje po 70 kosov. Plenice vsebujejo majhne kroglice MicroPearls, ki omogočajo da absorbirajo do tridesetkrat več vlage od običajnih plenic. Celoten opis
22,69 €
0,32 €/Kos
Dostava Mimovrste
Zagotovljena nizka cena
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 769406

Predstavitev

Ob uporabi teh plenic, se boste spraševali kam je izginila vsa mokrota. Revolucionarna tehnologija plenic omogoča, da se vlaga prerazporedi skozi 3 kanale, ki jo odvajajo stran od otroške kože. Tako se otrok zjutraj vedno zbudi na suhem in udobnem, saj plenica popolnoma absorbira urin in drugo vlago.

Plenico sestavljajo trije vpojni kanali, ki enakomerno razporedijo vlago, tako da se lažje vpije in ne prodre skozi plenico. Plenica ima notranjo plast iz vpojnih mikro kroglic, ki zadržujejo in odvajajo vlago stran do kože do 12 ur. Površinska plast plenice Dry je vpojna in iz mehkega bombaža, tako da ne draži otroške kože.

Plenica omogoča dobro kroženje zraka ter omogoča koži, da dobro diha. Na bokih jo je mogoče prilagoditi po potrebi, glede na velikost otroka. Plenica vsebuje vazelin, sterilalkohol, tekoči parafin in izvleček lista aloe vere.

Opozorilo: Vse embalažne materiale je potrebno hraniti izven dosega otrok, v izogib nevarnosti zadušitve.

Podrobnosti:

  • Vrsta plenice: za enkratno uporabo
  • Velikost: 4+
  • Teža otroka: 9 – 16 kg
  • Pakiranje: 70 kosov