Helmer Pametna vodoodporna ura z GPS lokatorjem LK 704  modra

Helmer Pametna vodoodporna ura z GPS lokatorjem LK 704  modra

Številka: 100011680227
Partnerska prodaja
Potrebujete stalen pregled nad tem, kje je vaš otrok? Se želite prepričati, da ni v nevarnosti? Zato svojemu otroku zagotovite pametno ročno uro Helmer, ki je opremljena z GPS lokatorjem.  Ura ima barvni zaslon na dotik, zaradi česar je upravljanje z njo neverjetno priročno in preprosto. Celoten opis
106,40 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Razprodano

Artikli partnerja Vivantis

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 100011680227

Predstavitev

Potrebujete stalen pregled nad tem, kje je vaš otrok? Se želite prepričati, da ni v nevarnosti? Zato svojemu otroku zagotovite pametno ročno uro Helmerki je opremljena z GPS lokatorjem. Ura ima barvni zaslon na dotik, zaradi česar je upravljanje z njo neverjetno priročno in preprosto. Ura ima vodoodpornost IP67

Delovanje ure:
Naprava uporablja GSM/GPRS signalna omrežja in GPS satelite. Omogoča sledenje in lokalizacijo otrok z natančnim GPS pozicioniranjem in pošiljanje informacij in natančnih koordinat v mobilno aplikacijo (natančnost pozicioniranja je +/- 10 metrov).

SIM kartica (ni vključena):
Za zagotovitev brezhibne funkcionalnosti ure je priporočljivo uporabljati kartico SIM (mikro SIM), ki lahko omogoča SMS + podatkoven prenos. Največja poraba prenosa podatkov za uro je 25 MB / mesec. Namestitev kartice SIM je zelo preprosta. Samo potisnite jo v režo pod vodotesnim gumijastim pokrovčkom. Pred uporabo SIM kartice, odklenite PIN kodo (preko vašega mobilnega telefona ali pri svojem operaterju). Kartica, zaščitena s kodo PIN, ne bo delovala v uri!!!

 

 

Polnjenje ure:
Ura se polni s priloženim kablom USB. Ura ima 3,7 V 400 mAh Li-Ion baterijo, ki lahko zdrži do 100 ur v stanju pripravljenosti in 48 ur, če lokator vsakih 10 minut pošilja podatke o lokaciji. Po nakupu ure jo pred uporabo v celoti napolnite!

Aplikacije za mobilne naprave:
Uro je mogoče nadzorovati in nadzirati z mobilno aplikacijo Setracker, ki jo je mogoče prenesti s QR kodo ali mobilnim telefonom preko trgovine Google Play. Na voljo sta različici za Android in iOS. Po namestitvi in zagonu aplikacije je potrebno registrirati svojo napravo. Pred izpolnjevanjem podatkov o registraciji je potrebno izbrati območje: Evropa in Afrika !!! V registracijskem obrazcu je treba  navesti ID številko na zadnji strani ure, če pa vsebuje QR kodo, to številko.

Funkcije:
Zemljevid: Kliknite ta gumb, če želite odpreti zemljevid z lokacijo ure. Z dobrim signalom GPS je natančnost lokacije običajno do 5m. Premalo signala GPS (npr.. znotraj stavb z debelimi stenami) se ura lokalizira prek omrežja GSM mobilnega operaterja, katerega oddajnik je najbližji položaju ure.

Odtis: na zemljevidu nariše pot ure za izbrano časovno obdobje

SOS: omogoča nastavitev dveh tel. številk, do katerih lahko dostopate s pritiskom na enega od obeh gumbov na uri.

Opozorilo za odstranitev ure: ura je opremljena s senzorjem na hrbtni strani, da zazna, kdaj je odstranjena, ura pa pošlje opozorilno sporočilo.

Geofence: omogoča nastavitev prostora, v katerem se oseba z uro lahko giblje. Če se zapusti to območje, pošlje ura opozorilno sporočilo.

Oddaljeno poslušanje: omogoča poslušanje zvokov okoli ure.

Klicanje ure: na uro lahko kličete in sprejemate z njo klic.

Imenik v ročnih urah: vnese se lahko do 10 tel. številk, na katere je mogoče z uro klicati.

Intercom: omogoča snemanje in pošiljanje glasovnega sporočila na uro v hitrosti do 15 sekund. Na uro lahko pošljete tudi SMS.

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.