Forever KW-400 otroška ura, WiFi, GPS, kamera, vojaško zelena

Forever KW-400 otroška ura, WiFi, GPS, kamera, vojaško zelena

Številka: 2450032
Pametna ura omogoča natančno lociranje vašega otroka s pomočjo brezplačne aplikacije, ki je na voljo za Android in iOS naprave. Zmogljiva baterija zagotavlja do 3 dni nemotene uporabe. Celoten opis
49,95 €
Vključno z DDV
45,59 €
-8%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2450032

Predstavitev

Pametna otroška ura za mirne živce staršev

Pametna otroška ura s 3,56 cm (1,4") zaslonom na dotik bo v kombinaciji s pametnim telefonom in naloženo brezplačno aplikacijo poskrbela za natančno lociranje vašega otroka. Določite lahko območja gibanja vašega otroka in s tem poskrbite za nadzorovano njegovo varnost. V primeru, ko bo otrok zapustil varno cono gibanja, boste takoj prejeli opozorilo na vaš pametni telefon.

Forever KW-400 otroška ura

Opomba: Brezplačni aplikaciji sta na voljo za Android (Forever KidsCare) in iOS (Forever Care) pametne naprave.


Natančna lokacija in SOS funkcija

KW400 ima vgrajen zelo natančen GPS in omogoča določanje lokacije tudi s pomočjo WiFi-ja. Forever otroške ure delujejo v vseh mobilnih omrežjih po Evropi, zato je za varnost vaših otrok brezhibno poskrbljeno tudi med počitnicami v tujini. S pritiskom na tipko MODE za 5 sekund ura omogoča tudi SOS funkcijo za pošiljanje opozorila vnaprej določenim številkam, da nekaj ni v redu.

Forever KW-400 otroška ura

Raznolike funkcije in zmogljiva baterija

Poleg ure so prisotne tudi funkcije alarm, pedometer, beleženje porabe kalorij, nadzor spanja, spremljanje zvočnega dogajanja v okolici, kamera, imenik, obvestila o SMS-ih in SMS sporočila, matematične igre. Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu in zvočniku lahko otrok uro uporablja tudi za opravljanje telefonskih klicev. V primeru, da se vaš otrok ne bo spomnil kje je pozabil uro jo boste preprosto našli preko vgrajenega iskanja naprave.

Za brezskrbno uporabo poskrbi zmogljiva baterija z avtonomijo uporabe do 3 dni. Ura je namenjena vsakodnevni uporabi in mirnejšemu spanju staršev, ki lahko na daljavo poskrbijo za svojega otroka in potrebno varnost. 

Forever KW-400 otroška ura

Tehnične podrobnosti

Vrsta zaslona na dotik
Velikost zaslona 3,56 cm (1,4")
GPS da
Wi-Fi da
Vgrajene funkcije ura, alarm, pedometer, poraba kalorij, nadzor spanja, spremljanje zvoka, imenik, obvestila o SMS-ih, SMS sporočila, matematične igre, SOS
Združljivost Android, iOS
Reža za SIM kartico nano SIM
Dolžina paščka 23 cm
Kapaciteta baterije 400 mAh
Življenjska doba baterije do 3 dni
Čas polnjenja 2 h

Garancija: 1 leto