CellularLine fitnes zapestnica EasyFit HR z merilcem srčnega utripa - Odprta embalaža

Znamka: CellularLine Naša številka: 1441068

Odprta embalažaOdprodaja

CellularLine fitnes zapestnica EasyFit HR z merilcem srčnega utripa - Odprta embalaža

Fitnes zapestnica EasyFit HR z ekranom na dotik in merilnikom srčnega utripa. Artikel je brez originalne embalaže. Celoten opis

30.44

59,95 €
30,44 €
-49%

Naša številka: 1441068

Predstavitev

Opis artikla

EasyFit HR je najnovejša fitnes zapestnica proizvajalca Cellularline, ki poleg standardnih lastnosti športnih zapestnic beleži tudi srčni utrip.

Namenjena je tako moškim kot ženskam, ki potrebujejo napredne fitnes funkcionalnosti in želijo enostavno uporabo ter točne rezultate. Zapestnica ima na notranji strani nameščen optični senzor, ki skrbi za informacije o srčnem utripu in v realnem času omogoča nadzor intenzivnosti treninga ter stanje v katerem se nahajate (kardio, izgorevanje maščob, maksimalen).

Na ekranu, ki je občutljiv na dotik lahko spremljate vse informacije o vadbi, zapestnica pa omogoča tudi upravljanje telefona, s funkcijami: poišči telefon in sprožilec za kamero na povezani pametni mobilni napravi. Zapestnica je standarda IP54 in je odporna na dež, kaplje in blažje vodne curke ter človeški. Polni se preko USB vhoda, trajanje baterije pa je od 5 do 7 dni. Združljiva je z operacijskimi sistemi Android 4.4 (in novejši) ter IOS 7.1 (in novejši).

Tehnične podrobnosti:

  • merilec srčnega utipa
  • Standard: IP54, vodoodporna
  • Polnjenje: USB
  • Trajanje baterije: 5–7 dni

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barva črna