Zipato zatemnilnik luči Z-Wave, mini

Znamka: Zipato Naša številka: 1182118

Zipato zatemnilnik luči Z-Wave, mini

Mini zatemnilnik proizvajalca Zipato omogoča zatemnitev luči in tako uživanje v prijetno osvetljeni atmosferi, s katero lahko upravljate tudi na daljavo. Celoten opis

56.7

56,70 € vključno z DDV Redna cena: 64,95 €, Prihranite 8,25 € (12 %)

Naša številka: 1182118

Predstavitev

Opis artikla

Mini zatemnilnik luči prozvajalca Zipato je pripomoček, s katerim boste pričarali prijetno vzdušje v vašem domu. Omogoča namreč številne različne nastavitve osvetlitve. Zatemnilnik omogoča zatemnjevanje večine fluorosentnih, halogenskih in sodium luči. Poleg tega pa se zatemnilnik ponaša tudi z izjemno nizko porabo energije. Ker pa ima modul podporo Z-Wave omrežja, lahko osvetlitev prilagajate tudi na daljavo. Z-Wave modul je namreč tako priročen, da ga enostavno vgradite v katerokoli zidno stikalo, kjer lahko nato preko Zipato centralne enote, gumbov, ki so vgrajeni na modulu ali preko daljinca, ki podpira Z-Wave omrežje, nadzorujete povezane naprave.

Z-Wave omrežje temelji na brezžični komunikacijski tehnologiji, ki omogoča nadzorovanje in upravljanje naprav, ki so povezane v omrežje na daljavo. Sistema pa ne podpirajo le produkti proizvajalca Zipato, ampak je v omrežje mogoče povezati tudi ostale, ki podpirajo omrežje Z-Wave. Tako lahko preko tega omrežja nadzorujete nešteto različnih aktivnosti v vašem domu ali drugje (npr. osvetljavo, vodo, plin, gospodinjske aparate, …).

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Protokol: Z-Wave
  • Napajanje: 85 – 260 VAC 50/60 Hz
  • Temperatura: 0–60 °C
  • Domet: 30 metrov znotraj, 70 metrov zunaj
  • Uporovna bremena: 1× 500W @220VAC, 1× 300W @120VAC
  • Dimenzije: 50 × 50 × 20 mm
  • Masa: 54 g

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta protokola Z-Wave
Vrsta krmilnika Temnilnik luči